Mersin İdman Yurdu'nda transfer   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-21-2011 (00:12)   Son Mesaj: 01-21-2011 (00:12)    Cevap: 0    Gösterim: 553  

    01-21-2011

    Mersin İdman Yurdu'nda transfer

    Mersin İdman Yurdu'nda transfer
    Bank Asya 1. Lig takımlarından Mersin İdman Yurdu'nda hareketli saatler yaşanıyor. Dış transferde yaptığı çalışmalarla kadrosunu güçlendiren Kırmızı-lacivertliler, son olarak Ankaragücü'nden Tonia Tisdell'i 6 aylığına kiraladı.

    Kırmızı Şeytanlar'da dış transfer çalışmaları sürüyor. Teknik Direktör Nurullah Sağlam'ın sunmuş olduğu rapor doğrultusunda hareket eden yönetim, son olarak Ankaragücü'nden orta saha oyuncusu Tonia Tisdell'i kadrosuna kattı. Bir dönem Ankaraspor ve Karşıyaka formasını da giyen Liberyalı oyuncunun, 6 aylığına kiralandığı açıklandı. Bu akşam saatlerinde havayoluyla önce Adana'ya ardından da kendisine tahsis edilen özel bir araçla Mersin'e gelen Tisdell'in, takımın kaldığı Macit Özcan Spor Kompleksi'ne gelerek, burada yeni takım arkadaşlarıyla tanıştığı öğrenildi.

    Konuyla ilgili olarak yaşanan gelişmeleri İHA muhabirine değerlendiren Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Türk futbolunun en köklü kulüplerinden biri olara Ankaragücü'nden Tonia Tisdell gibi bir oyuncuyu kadrolarına dahil etmenin önemli bir adım olduğunu vurguladı. Tisdell ile birlikte güçlerine güç kattıklarını anlatan Kahramanlı, "Daha önce de söylediğim gibi ligdeki öncelikli hedefimiz; 'ilk 6'. Bu hedefe ulaşma noktasında ne gerekiyorsa yapıyor ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Tonia Tisdell'in bizeönemli katkılar sunacağına inanıyorum" dedi. Hafta sonu 'Çukurova Derbisi'nde Adanaspor'u konuk edeceklerini hatırlatan Kahramanlı, Adana temsilcisini yenip ligin ikinci yarısına da 3 puanla başlamak istediklerini de sözlerine ekledi.




    Mersin İdman Yurdu'nda transfer Yorumları