Fenerbahçe basına kapalı çalıştı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-20-2011 (22:09)   Son Mesaj: 01-20-2011 (22:09)    Cevap: 0    Gösterim: 525  

    01-20-2011

    Fenerbahçe basına kapalı çalıştı

    Fenerbahçe basına kapalı çalıştı
    Devre arası kamp çalışmalarını Antalya'da sürdüren Fenerbahçe'de futbolcular, hazırlıklarını basına kapalı antrenmanla sürdürdü.

    Fenerbahçe.org internet sitesinden yapılan yazılı açıklamada, sarı-lacivertli takımın, ikinci yarı hazırlıkları kapsamındaki Antalya kampında, akşam saatlerinde Miracle Oteli'nin sahasında bir idman yaptığı ifade edildi.
    Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenmanın 1 saat 30 dakika sürdüğü, sarı-lacivertli takımın yöneticileri Nihat Özbağı ile İlhan Ekşioğlu'nun da idmanın bir bölümünü izlediği belirtildi.

    Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, futbolcuların kanat ve pas organizasyonlarının ardından, idmanı dar alanda yaptıkları taktik ağırlıklı çift kale maç ile tamamladıkları vurgulandı. Öte yandan, sakatlığı devam eden Uğur Boral'ın, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalıştığı bildirildi.

    Fenerbahçe'nin, çalışmalarını yarın saat 18.00'de, Miracle Oteli'nin sahasında yapacağı antrenmanla sürdüreceği ve antrenmanın basın mensuplarına kapalı gerçekleşeceği açıklandı.




    Fenerbahçe basına kapalı çalıştı Yorumları