Ankaragücü'nde Trabzon mesaisi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-20-2011 (21:11)   Son Mesaj: 01-20-2011 (21:11)    Cevap: 0    Gösterim: 435  

    01-20-2011

    Ankaragücü'nde Trabzon mesaisi

    Ankaragücü'nde Trabzon mesaisi
    Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında deplasmanda lider Trabzonspor'la yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

    Sezonun ikinci yarısının ilk karşılaşmasında Trabzonspor'a konuk olacak olan Ankaragücü, bu maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Saray Spor Tesisleri'nde basına kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Ümit Özat yönetimindeki antrenmana oyuncular ısınma koşusuyla başladı. Isınma koşusunun ardından koordinasyon ve topla ısınma çalışmaları yapan Sarı-lacivertliler, daha sonra dar alanda pas organizasyonuna geçti. Başkent ekibi, antrenmanın ikinci bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışmave şut çalışmasıyla günün tek antrenmanını tamamladı. 1,5 saat süren çalışmalara Umut, Kağan ve Klukowski katılmazken bu oyuncular çalışmalarını ağırlık salonunda sürdürdü.
    Öte yandan sakatlıktan yeni çıkan yıldız oyuncu Vittek, yeni transfer Fatih Tekke, genç oyunculardan Orhan ve Bilal ise takımdan ayrı bireysel antrenman yaptı.




    Ankaragücü'nde Trabzon mesaisi Yorumları