Sivasspor'dan Galatasaray'a gözdağı!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-20-2011 (19:13)   Son Mesaj: 01-20-2011 (19:13)    Cevap: 0    Gösterim: 415  

    01-20-2011

    Sivasspor'dan Galatasaray'a gözdağı!

    Sivasspor'dan Galatasaray'a gözdağı!
    Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, takımın gayet iyi durumda olduğunu belirterek, Galatasaray maçında kendilerine güvendiklerini söyledi.

    Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın, Türk Telekom Arena Stadı'nda ligdeki ilk sınavını hafta sonu kendilerine karşı vereceğini belirtti.
    Takımın iyi durumda olduğunu ifade eden Ünsal, ''Kendimize güveniyoruz. Her şey yolunda gidiyor. Kampımız gayet iyi geçti, transferlerimiz gayet güzel oldu. Galatasaray-Sivasspor maçı, haftanın müsabakası olmaya namzet bir karşılaşma olacak'' dedi.

    Türk Telekom Arena Stadı'nın açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan protestoyu hatırlatan Ünsal, ''İnşallah fair-play ruhu içerisinde başlar ve biter. İnşallah önceki hafta yaşanan olayların devamı gelmez. Bu maçta Galatasaray taraftarının sağ duyulu davranacağını düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

    Ünsal, şunları söyledi:

    ''Gerçek taraftarların, Galatasaray yönetimi gibi yönetimleri de zor duruma düşürmemesi gerektiğine inanıyorum. Kim ne derse desin Galatasaray'da çok ciddi bir başkan ve çok iyi de bir yönetim var. Bazen futbolda böyle inişli-çıkışlı dönemler olabilir, bunda bence Ali Sami Yen Stadı'ndan taşınma sürecinin de çok büyük etkisi var. Bu arada da takım ister istemez sıkıntı yaşadı. Bu dönemler zaman zaman her takımın başına gelebiliyor. Ama bundan sonra biz de toparlanırız, inşallah Galatasaray da toparlanır. Dileğimiz her iki takımın da bir an önce toparlanması.''

    Sivasspor'un dış sahada 1 yılı aşkın süredir galibiyete hasret olduğunun belirtilmesi üzerine Ünsal, ''Bu hasrete Galatasaray galibiyetiyle son verebilirsek, bu da bizim için iyi bir başlangıç olur'' dedi.




    Sivasspor'dan Galatasaray'a gözdağı! Yorumları