Yekta'nın Galatasaray sevinci   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-20-2011 (19:11)   Son Mesaj: 01-20-2011 (19:11)    Cevap: 0    Gösterim: 416  

    01-20-2011

    Yekta'nın Galatasaray sevinci

    Yekta'nın Galatasaray sevinci
    Kasımpaşa takım kaptanı Yekta Kurtulmuş'un Galatasaray'a transferi konusunda iki kulübün anlaşmaya vardığı açıklandı.

    Kasımpaşa Futbol Şubesi Sorumlusu Mehmet Süha Sidal, Yekta Kurtulmuş ile takımın kamp yaptığı Antalya'da düzenlediği basın toplantısında, iki kulübün anlaşmaya vardığını, Yekta'nın bu akşam İstanbul'a geçerek, Galatasaray ile transferin ayrıntılarını değerlendireceğini bildirdi.
    Sidal, Yekta'dan memnun olduklarını ve takıma dört yıldan bu yana yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ettiklerini belirtti.

    Yekta Kurtulmuş da Kasımpaşa'da güzel günler geçirdiğini, şimdi ise gönlünde yatan takıma transfer olmaktan memnunluk duyduğunu söyledi. Kurtulmuş, ''Kasımpaşa'dan sevinçle birlikte üzüntüyle ayrılıyorum. Sevinçliyim, çünkü gönlümde yatan takıma gidiyorum, üzüntülüyüm, mutlu olduğum güzel günlerimin geçtiği takımımdan ayrılıyorum'' dedi.

    Kasımpaşa'da ortasaha oyuncusu olan 24 yaşındaki Yekta, bir soru üzerine, Galatasaray Teknik Direktörü Hagi ile herhangi bir görüşmesi olmadığını belirtti ve Galatasaray'da başarılı olmak için elinden geleni yapacağını söyledi.




    Yekta'nın Galatasaray sevinci Yorumları