Orduspor Erciyesspor'a bileniyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-20-2011 (19:13)   Son Mesaj: 01-20-2011 (19:13)    Cevap: 0    Gösterim: 455  

    01-20-2011

    Orduspor Erciyesspor'a bileniyor

    Orduspor Erciyesspor'a bileniyor
    Bank Asya 1. Lig'de bu hafta saha ve seyircisi önünde K.Erciyes'i konuk edecek olan Orduspor'da teknik direktör Uğur Tütüneker, "Bu maçı mutlaka kazanmak zorundayız" dedi.

    Orduspor'un 19 Eylül Stadı'nda yaptığı antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandıran teknik direktör Uğur Tütüneker, liderin bir puan gerisinde ve Süper Lig'e çok yakın bir yerde olduklarını belirtti. İkinci yarıdaki maçların final havasında geçeceğine dikkat çeken Tütüneker, "Bizim sadece Kayseri Erciyesspor değil 16 final maçımız var. Elbette Erciyes maçı da çok önemli, kendi sahamızda kazanmak için oynayacağız. Takım iyi bir hazırlık dönemi geçirdi. Selçuk haricinde herkes oynamaya hazır. Erciyes maçında iyi bir başlangıç yaparsak sonuna kadar iyi gider. Bu güç de bu takımda var" diye konuştu.

    Sivasspor'dan alınan İbrahim Şahin dışında yeni bir transfer düşünmediklerini de vurgulayan Tütüneker, "Süper Lig'den almak istediğimiz futbolcular Süper Ligi tercih ediyor. Herhangi bir takımla anlaşamazlarsa son dakikaya kadar bekliyorlar. Ama bizim o kadar beklemeye vaktimiz yok. Şu anda iyi bir takımımız var" diye konuştu.
    Bu arada Ordusporlu taraftarlar, antrenmanın ardından futbolculara baklava ve çiçek ikramında bulunarak moral verdiler.




    Orduspor Erciyesspor'a bileniyor Yorumları