Fernandes: Şampiyonluğu kovalayacağız   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-20-2011 (17:11)   Son Mesaj: 01-20-2011 (17:11)    Cevap: 0    Gösterim: 451  

    01-20-2011

    Fernandes: Şampiyonluğu kovalayacağız

    Fernandes: Şampiyonluğu kovalayacağız
    Beşiktaş'ın Portekizli futbolcusu Manuel Fernandes, son maça kadar şampiyonluğu kovalayacaklarını söyledi.

    Fernandes, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Türkiye'ye ve Beşiktaş'a çok hızlı bir şekilde uyum sağladığını dile getirdi.
    Şampiyonluğun kolay olmadığına dikkat çeken Portekizli futbolcu, ''Dürüst olmak gerekirse liderle aramızdaki 14 puanlık fark işimizi zorlaştırıyor. Ancak bu, kapanmayacak bir fark değil. Ligde son maça kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Şampiyonluk olmasa bile en azından Şampiyonlar Ligi'ne katılmayı hedefliyoruz. Ayrıca kupada ve UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden bir takımımız var. Bu iki kulvarda da gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz'' dedi.

    İstanbul'daki yeni yaşantısına kısa sürede alıştığını kaydeden Fernandes, ''Quaresma'nın altı aydır İstanbul'da olması işimi kolaylaştırdı. Diğer vatandaşlarım Simao ve Almeida ile beraber olmak da beni çok rahatlattı. Bu avantajlar sayesinde adaptasyon süreci yaşamadım'' değerlendirmesini yaptı.

    İstanbul'a geldiği ilk andan itibaren büyük bir ilgiyle karşılaştığını ifade eden siyah-beyazlı takımın futbolcusu, ''Başta futbolcular olmak üzere kulüpteki herkes çok nazik ve yardımsever. Herkes bize yardım edebilmek için elinden geleni yapıyor. Böyle olunca yaşamaya başladığınız yeni ülkeye çok daha kolay uyum sağlayabiliyorsunuz'' ifadelerini kullandı.




    Fernandes: Şampiyonluğu kovalayacağız Yorumları