Özdilek: Fenerin ne yapacağı beni ilgilendirmiyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-20-2011 (16:12)   Son Mesaj: 01-20-2011 (16:12)    Cevap: 0    Gösterim: 403  

    01-20-2011

    Özdilek: Fenerin ne yapacağı beni ilgilendirmiyor

    Özdilek: Fenerin ne yapacağı beni ilgilendirmiyor
    Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ''Fenerbahçe'nin ne yapacağı beni fazla ilgilendirmiyor. Kazanmak için ne yapılması gerekiyorsa, onun çalışması içindeyiz'' dedi.

    Medical Park Antalyaspor, teknik direktör Mehmet Özdilek idaresinde, cumartesi günü sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Hasan Subaşı tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti.
    Antrenmana sakatlıkları süren Necati Ateş ve Mehmet Yılmaz katılmadı. Bir süredir takımdan ayrı salon çalışması yapan Ali Zitouni ise bugün takım arkadaşlarına katıldı. Koşu yapılan kondisyon ağırlıklı antrenmanın son bölümünde şut ve pas çalışması yapıldı.

    Teknik direktör Mehmet Özdilek, antrenman öncesi, gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin Fenerbahçe karşısında ilk yarıda alınan mağlubiyetin rövanşının nasıl olacağına ilişkin sorusuna Özdilek, ''Geçmişi çok fazla yaşayamıyorsunuz, bugünü ve geleceği düşünmek zorundasınız, geçmişten de ders çıkarmalısınız'' cevabını verdi.

    İkinci yarıya, ligin önemli takımlarından biriyle karşılaşarak başlayacaklarını söyleyen Mehmet Özdilek, istatistiklerin kırmızı-beyazlı ekibin kendi evinde iyi oynayan bir ekip olduğunu gösterdiğini ifade etti. Özdilek, ''İstatistikler ne söylerse söylesin o gün futbolcuların sahaya yansıtacağı istek ve mücadele duruşu çok önemli. Tek amacımız kazanmak ve kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız''dedi.

    ''FENERBAHÇE'NİN SIKINTISINI AVANTAJ GÖRMEK DOĞRU DEĞİL''

    Fenerbahçe'nin sıkıntılı günler yaşadığının hatırlatılmasın üzerine Mehmet Özdilek şöyle konuştu:

    ''Büyük takımlar bu tür sıkıntıları zaman zaman yaşıyorlar. Fenerbahçe'nin sıkıntısını avantaj görmek doğru değil. Futbolda avantaj ve dezavantajı sahaya çıktığınızdaki kurallar ve şartlar belirler. Fenerbahçeli oyuncuları tartışmaya gerek yok. Sarı-lacivertli takım, ne kadar sorunlu olursa olsun iyi bir kadrosu var. Sıkıntılı olmak ölçü olamaz. Benim için ölçü, takımımın saha içinde ne yapacağıdır. Kendimize bakıp irdelemeliyiz. Biz, biz gibi oynarsak istediğimiz neticeyi alacağımızı düşünüyorum.''

    Fenerbahçeli Volkan Demirel'in düzenlediği basın toplantısında Antalyaspor maçıyla ilgili değerlendirmelerinin hatırlatılması üzerine Özdilek şöyle devam etti:

    ''Bizim futbolcularımızın da düşüncesi Volkan ile aynı. Kazanmak için ne gerekirse yapılacak. Rakibin gücünü bilerek sahaya çıkacağız. İyi bir takımız. İçeride ve dışarıda pozitif oynayan bir takımız. Zorlu bir müsabaka olacak. Fenerbahçe'nin ne yapacağı beni çok fazla ilgilendirmiyor. Kazanmak için ne yapılması gerekiyorsa, onun çalışması içindeyiz.''

    İYİ BİR ÇİZGİ YAKALADIK

    Galatasaray maçında futbolcularının sergilediği oyundan duyduğu memnuniyeti de dile getiren Mehmet Özdilek, ''Bir çok arkadaşımız uzun zamandır oynamamasına rağmen maçta sırıtmadılar. Bu da takım olduğumuzun göstergesidir diye düşünüyorum. Bizde görev kime verilirse layıkıyla yerine getirilir'' diye konuştu.




    Özdilek: Fenerin ne yapacağı beni ilgilendirmiyor Yorumları