TT Arena'da yuhlandı Trabzon'da moral buldu   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-20-2011 (16:12)   Son Mesaj: 01-20-2011 (16:12)    Cevap: 0    Gösterim: 342  

    01-20-2011

    TT Arena'da yuhlandı Trabzon'da moral buldu

    TT Arena'da yuhlandı Trabzon'da moral buldu
    Trabzon'da çok sayıda belediye başkanı, Türk Telekom Arena Stadı'ndının açılış törenindeki protesto olayının ardından eleştirilere maruz kalan TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'a destek vermek amacıyla ortak basın toplantısı düzenledi.

    Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediyesinde düzenlenen toplantıda, belediye başkanları adına yaptığı konuşmada Türk Telekom Arena Stadı'nda yaşanan olaylar sonrası TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'a yapılan eleştirilerin haksız olduğunu ifade etti.
    Galatasaray'ın kıymetli camiasını ve taraftarlarını tenzih ederek sözlerine başlayan Gümrükçüoğlu, şunları söyledi:

    ''Türk Telekom Arena Stadı'nın açılışı sırasında hiç istenmeyen, toplumumuzu üzen protestolar yaşandı. Bu protestolar kıymetli Galatasaray camiasının ve taraftarlarının dışında olmuştur.

    Kendini bilmezlerce yapılan protestolar oldu. O protestolarla ilgili yerinde ve zamanında gayet makul, gayet olgun yorumlar yapıldı.

    Fakat bütün Türkiye'nin buradaki davranışı kınamasıyla spora, centilmenliğe, barışa ve kardeşliğe yakışmadığının ifade edilmesi beklenirken, birtakım köşe yazarları tarafından basın yayın vasıtası ile işin suçlusu aranmaya başlandı.''

    Bir ''günah keçisi'' oluşturulmaya kalkışıldığını ileri süren Gümrükçüoğlu, şöyle devam etti:

    ''Bazı çevreler tarafından Sayın Erdoğan Bayraktar'ın konuşmasıyla protestoların oluşturduğu ifade edilmek istendi. Halbuki bu daha büyük bir ayıptı.

    Protesto girişimleri birtakım kendini bilmezler tarafından daha sayın Başbakanımızın stada gelişi anons edildiği sırada başlatılmıştı. Konuşmalar başladığında daha TOKİ Başkanı Sayın Erdoğan Bayraktar konuşma kürsüsüne gelmeden ıslıklama ve yuhalamalar ile devam ediyordu. Kimse kimseyi kandırmasın.

    Biz oradaydık ve her şeyi gördük. Bu şehrin evladı olan Bayraktar'ın söyledikleriyle protestoların hiçbir alakası yoktur.

    Kimse kendi kendine suçlu oluşturmaya çalışmasın. Bunu yapan kendini bilmezleri ilk günlerde Türkiye spor camiası, Türkiye insanı bütün Türkiye satında nasıl ayıplandıysa, o ayıplanmayla kalınsın.

    Kısacası Trabzonumuz'un yetiştirdiği ve ömrünü bu memlekete hizmetle geçirmiş olan Bayraktar'ın suçlanmasına karşı biz, Trabzon Belediyesi ve Trabzon'daki ilçe ve belde belediyeleri hiçbir parti ayrımı gözetmeksizin buraya katılmış olan çeşitli partilerden belediye başkanlarımız olarak onun suçlu gösterilmeye çalışmasını ciddiyetle ve teessüfle kınıyoruz.''




    TT Arena'da yuhlandı Trabzon'da moral buldu Yorumları