GS B planını devreye sokabilir   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-20-2011 (10:13)   Son Mesaj: 01-20-2011 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 462  

    01-20-2011

    GS B planını devreye sokabilir

    GS B planını devreye sokabilir
    Sarı-Kırmızılı yönetim, Cisse transferinin gerçekleşmeme olasılığına karşın, Stuttgart'ta forma giyen Ciprian Marica'yı yedekte bekletiyor.

    Cim Bom'da B planı
    Gheorghe Hagi"nin forvet transferindeki ilk adayı Ciprian Marica"ydı. Ama yönetim Cisse"yi önerince, Rumen golcü ikinci plana itildi. Her şeye rağmen Hagi, Stuttgart"ta forma giyen tecrübeli forvetle iletişimi kesmedi. Başarılı çalıştırıcı, yönetimle yaptığı görüşmede de Cisse transferinin gerçekleşmeme olasılığını göz önüne alarak, Marica"nın yedekte bekletilmesini istedi. Hagi"nin bu talebinden sonra yöneticiler, daha önce temasa geçtikleri Stuttgart"la görüşmeleri devam ettirme kararı aldı.

    Marica dünden razı

    Rumen forvet, ülkesinde basına yaptığı açıklamalarda, Hagi"nin olduğu her takımda forma giyebileceğini söyleyerek, "Galatasaray beni isterse, bu transfer kısa sürede gerçekleşir" ifadelerini kullanmıştı. Alman basını ise Stuttgart"ın bu sezon kötü bir performans göstermesi ve ligde kalma mücadelesi vermesi nedeniyle, Marica"nın mutsuz olduğu ve takımdan ayrılmak istediğini belirtti. Rumen forvet, son oynanan Mainz maçında görev almadı.




    GS B planını devreye sokabilir Yorumları