BJK'ye ABD'den müthiş teklif!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-20-2011 (10:09)   Son Mesaj: 01-20-2011 (10:09)    Cevap: 0    Gösterim: 606  

    01-20-2011

    BJK'ye ABD'den müthiş teklif!

    BJK'ye ABD'den müthiş teklif!
    Birbirinden ünlü isimleri kadrosuna katan, Iverson ile adını Amerika'ya duyuran Beşiktaş'a, ABD'den turnuva teklifi geldi.

    AMERİKAN KARTAL"I!
    Yaz ayındaki organizasyona, siyah-beyazlıların dışında Real Madrid, Juventus gibi dünya devi takımların katılacağı belirtildi. Bernd Schuster'in de bu turnuvaya sıcak baktığı ifade edildi

    Kadrosuna kattığı yıldız isimlerle sadece Türkiye"de değil, birçok Avrupa ülkesinin basınında da gündeme gelen Beşiktaş, okyanus ötesinden de itibar görüyor. Allen Iverson'un transferiyle adını Amerika'da da ezberleten Beşiktaş'a ABD'den turnuva teklifi geldi.

    Amerikalı organizatörler tarafından düzenlenen, Real Madrid ve Juventus gibi dünya kulüplerinin de katılacağı futbol turnuvasına davet edilen Beşiktaş'ın, yöneticilerinin prensipte olumlu yanıt verdiği öğrenildi. Henüz resmiyete dökülmeyen turnuva teklifine Teknik Direktör Bernd Schuster"in de sıcak baktığı bildirildi.

    Los Angeles"ta düzenlenecek ve ABD"de bulunan futbolseverleri hedefleyen turnuvanın haziran sonu veya temmuz başında yapılması bekleniyor. Siyah-beyazlı yönetimin tek endişesinin, yaz aylarında Los Angeles"taki hava şartlarının çok sıcak geçmesinin olduğu belirtildi. Kulüp yetkililerinin bu sorunu çözmek için Los Angeles ile San Francisco arasındaki yüksek bölgelerin birinde kamp yapmayı düşündükleri öğrenildi.

    Yeni kulüpler de katılacak

    Kadrosunda Guti, Quaresma, Simao, Fernandes ve Almeida gibi yıldızları bulunduran Beşiktaş'ın hem maddi hem de marka değeri açısından bu teklife oldukça sevindiği vurgulandı. Turnuvayı düzenleyen organizatörlerin, ABD"de bulunan İtalyan, Portekiz, İspanyol, Latin ve Türk futbolseverleri bu turnuvaya çekmek için Beşiktaş, Real Madrid ve Juventus gibi takımları davet ettikleri vurgulandı. Turnuvaya bu üç takımın yanı sıra birkaç dünya kulübünün daha davet edileceği belirtildi.

    Yönetim ikinci yarının ortalarına doğru, ABD"deki turnuvayı düzenleyen organizatörlerle sözleşme imzalayacak.




    BJK'ye ABD'den müthiş teklif! Yorumları