Karabükspor'da 2 imza birden   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-19-2011 (20:09)   Son Mesaj: 01-19-2011 (20:09)    Cevap: 0    Gösterim: 483  

    01-19-2011

    Karabükspor'da 2 imza birden

    Karabükspor'da 2 imza birden
    Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir D.Ç Karabükspor, Giresunspor'un orta saha oyuncusu Merter Yüce ve prensipte anlaştığı Muhammet Hanefi Yoldaş'a bugün resmi imza attırdı.

    Antalya Belek'te devre arasını kampını bugün tamamlayan Kardemir Karabükspor, hafta sonu oynayacağı Manisa maçı için havayolu ile İzmir'e geçti. Kampın son gününde Giresunspor ile sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden 26 yaşındaki Merter Yüce'yi kadrosuna katan Kırmızı-mavili takım, geçen hafta prensipte anlaştığı Muhammet Hanefi Yoldaş'a da resmi imzayı attı.

    Her iki oyuncuyu 1.5 yıllığına renklerine bağlayan Kırmızı-mavili takımda kamp döneminin çok verimli geçtiğini söyleyen Genel Menajer Seyit İçgül, "Hafta sonu ligin ikinci yarısının ilk maçına Manisaspor ile başlayacağız. Takıma yeni katılan oyuncularımızla birlikte gayet uyumlu bir çalışma gerçekleştirdik. İnşallah hafta sonu Manisa karşısında istediğimiz puan ya da puanları alarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi.

    İHA




    Karabükspor'da 2 imza birden Yorumları