Yunus Akgül Erzurum'dan vefa bekliyor   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-19-2011 (17:12)   Son Mesaj: 01-19-2011 (17:12)    Cevap: 0    Gösterim: 500  

    01-19-2011

    Yunus Akgül Erzurum'dan vefa bekliyor

    Yunus Akgül Erzurum'dan vefa bekliyor
    Gençlik ve Spor Genel Müdürü (GSGM) Yunus Akgül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile eski Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay için Erzurumlular'dan vefa bekliyor.

    Gençlik ve Spor Genel Müdürü (GSGM) Yunus Akgül, Cumhuriyet tarihinin en büyük sportif yatırımının Erzurum'a yapıldığını belirterek, Üniversiteler Kış Oyunları'nın Erzurum'a kazandırılmasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile dönemin Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın büyük katkısının olduğunu söyledi.
    MÜSİAD Erzurum Şubesi Geleneksel Sabah Kahvaltıları programında konuşan Akgül, yapılan kış oyunları tesislerine Başbakan Erdoğan ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay'ın isimlerinin verilmesi konusunda Erzurumluların vefa göstermesini beklediğinin altını çizdi. Akgül, 'Devlet tesislerine isim vermenin bir yönetmeliği var. Buna göre Gençlik Spor İl Müdürü tesislere verilecek ismi Vali'nin 'olur'una teklif eder. Vali'nin 'Oluru' ile GSGM'ne gider. GSGM'de Spordan Sorumlu Devlet Bakanına sunar. Bakan da onaylar. Şu anda böyle bir isim teklifi yok. Ama oyunlar bitsin, kamuoyu vefasını gösterir. Bu konuda Sayın Başbakan'ın ve Atalay'ın da isimlerinin tesislere verilmesi konusunda talebi olmaz. Vefa gösterilecekse Sayın Başbakan ile Atalay'a gösterilmeli.' diye konuştu.




    Yunus Akgül Erzurum'dan vefa bekliyor Yorumları