Konyaspor'dan Konya Şeker A.Ş'ye teşekkür   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-19-2011 (16:09)   Son Mesaj: 01-19-2011 (16:09)    Cevap: 0    Gösterim: 373  

    01-19-2011

    Konyaspor'dan Konya Şeker A.Ş'ye teşekkür

    Konyaspor'dan Konya Şeker A.Ş'ye teşekkür
    Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, Polonyalı forvet Marcin Robak'ın bonservis bedelini üstelenen Konya Şeker A.Ş'ye teşekkür etti.

    Karapınar, Konya Torku Şekerspor'un tesislerindeki basın toplantısında, Konya futboluna hizmet eden iki güzide kulübün son dönemde büyük bir birliktelik yaşadığını söyledi.
    Önceliklerinin Konyaspor olduğunu ifade eden Karapınar, Konya Şeker A.Ş'nin Polonyalı forvet Marcin Robak'ın bonservis bedelini üstlenmesinin örnek bir davranış olduğunu belirtti.

    Bu davranışı Konya'daki diğer kurumların da örnek alması gerektiğini ifade eden Karapınar, ''AB Holding ve Konya Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Recep Konuk'a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Konya Şeker Camiası her sıkıştığımızda yanımızda oluyor'' dedi.

    Konya Torku Şekerspor Kulübü Başkanı Yavuz Erence de Konyaspor'a yardımcı olmak ve hizmet etmekten büyük mutluluk duyduklarını bildirdi.

    Konyaspor'a desteklerinin her zaman devam edeceğini bildiren Erence, ''Yönetim Kurulu Başkanımız Recep Konuk bize Konyaspor'a her konuda destek olmamız talimatını verdi. Bu kapsamda Konyaspor'a kendilerinin belirleyeceği bir oyuncunun bonservisini ödeme sözünü verdik. Bu sözü yerine getirdiğimiz için mutluyuz'' dedi.

    Erence, iki kulüp arasındaki birlikteliğin devam edeceğini sözlerine ekledi.




    Konyaspor'dan Konya Şeker A.Ş'ye teşekkür Yorumları