Kayserispor Antalya kampını tamamladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-19-2011 (16:12)   Son Mesaj: 01-19-2011 (16:12)    Cevap: 0    Gösterim: 410  

    01-19-2011

    Kayserispor Antalya kampını tamamladı

    Kayserispor Antalya kampını tamamladı
    Kayserispor'un Antalya'daki devre arası kampı sona erdi.

    Sarı-kırmızılıların Antalya Belek'teki Susesi Otel'de 3 Ocakta başladığı kamp çalışmaları bugün yapılan son antrenman ile tamamlandı.
    Kamp dönemini oldukça verimli geçiren sarı kırmızılı ekip, antrenmandan sonra otelden ayrıldı. Yarını izinli geçirecek olan takım, cuma günü kulüp tesislerinde toplanarak pazartesi günün oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek.

    Kamp döneminde iki hazırlık maçı yapan Kayserispor, Hollanda'nın Vitesse takımını 5-1 yendi ve Belçika'nın KRC Genk takımı ile 1-1 berabere kaldı.

    Devre arası döneminde transfer de yapan sarı kırmızılı ekip, Antalya kampında yeni transferler Emir Kujoviç, Noureddine Amrabat ve Karim Ziani ile kadrosunu güçlendirdi.

    Öte yandan Kayserispor yönetimi, Antalya'da kamp yaptıkları Susesi Otel yöneticilerine, takıma verilen hizmet nedeniyle teşekkür etti.




    Kayserispor Antalya kampını tamamladı Yorumları