Nihat antremanı yarıda bıraktı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-19-2011 (16:09)   Son Mesaj: 01-19-2011 (16:09)    Cevap: 0    Gösterim: 517  

    01-19-2011

    Nihat antremanı yarıda bıraktı

    Nihat antremanı yarıda bıraktı
    Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında Bucaspor ile 21 Ocak Cuma günü kendi sahasında yapacağı maçın hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

    BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki idmanda oyuncularıyla kısa bir konuşma yapan teknik direktör Bernd Schuster, taktik maç sırasında da oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu.
    İdmana ısınma hareketleriyle başlayan siyah-beyazlı oyuncular, bir süre top sürme çalışmaları yaptıktan sonra ikisi savunma, ikisi hücum oyuncularından oluşan dörderli gruplara ayrılarak top kapma ve pas çalışmaları gerçekleştirdiler. Bu çalışmaların ardından pas organizasyonları üzerinde duran Beşiktaşlı oyuncular, idmanın son bölümünde ise taktik çalışmalar yaptı.

    Teknik direktör Schuster, taktik maçta sık sık uyarılar yaparak oyunculara durmaları gereken yerleri ve hareketleri gösterdi. Antrenman kanat organizasyonları ve şut çalışmalarıyla sona erdi.

    -NİHAT, ANTRENMANI YARIM BIRAKTI-

    Taktik maçta yer alan Nihat Kahveci, kasığında hissettiği ağrının ardından çalışmaya devam edemedi.

    Tecrübeli oyuncuyu riske etmemek için antrenmana devam etmesine izin vermediklerini belirten kulüp doktoru Devrim Urgun, Nihat Kahveci'nin bugün çekilecek MR'ından sonra durumunun netleşeceğini söyledi.

    Bu arada, takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren İbrahim Üzülmez, koşuyla başladığı antrenmanda daha sonra Ferrari ile denge ve kondisyon çalışmaları yaptı. Tecrübeli oyuncu kendi programının son bölümünde topla hafif tempolu çalıştı.

    Öte yandan, A2 takımı oyuncusu Doğukan Pala da bugünkü idmanda A takımla birlikte çalıştı.

    Beşiktaş, Bucaspor maçı hazırlıklarını yarın gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayacak.




    Nihat antremanı yarıda bıraktı Yorumları