Başbakan'a 5 bin adet badminton raketi   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-19-2011 (12:11)   Son Mesaj: 01-19-2011 (12:11)    Cevap: 0    Gösterim: 423  

    01-19-2011

    Başbakan'a 5 bin adet badminton raketi

    Başbakan'a 5 bin adet badminton raketi
    Badminton Federasyonu tarafından, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gezilerinde çocuklara dağıtması için 5 bin adet badminton raketi ve topu hazırlanarak Başbakanlığa gönderildi.

    Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukların Başbakan'dan raket beklediğini söyledi.
    Raket ve top dağıtımı konusunu, Başbakan Erdoğan'a, ''demokratik açılımı'' anlatmak için spor adamlarıyla biraraya geldiği Haziran ayındaki toplantıda ilettiğini belirten Özmekik, şöyle konuştu:

    ''5 bin adet raket ve badminton topunu 2 ay kadar önce Başbakanlığa gönderdik. Başbakanımızın bu malzemeleri ilkbaharda çocuklara dağıtacağını düşünüyorum. Özellikle Başbakanımızın badminton raketi hediye etmesi insanları bu spor dalına yönlendirmiş olacak. Başbakanımız da artık futbolun dışındaki amatör branşlara yatırım yapılması gerektiğini, olimpiyatlarda bu branşlardan madalya beklediğini, bu branşlarla ilgili beklentilerininin olduğunu söylüyor. Başbakanımızın çocuklara raket dağıtması badmintona ilgiyi artıracaktır. Kendisinin badminton sporuyla da anılmasını istiyoruz.''

    Başbakana karşı sevgisinin bulunduğunu belirten Özmekik, ''Başbakanımızı çok sevdiğimiz için Çin'den getirdiğimiz sporculara kendisinin ve eşinin ismini vermiştik. Bu sevgiden kaynaklanıyor. Başbakanımız ve eşi Emine hanıma da badminton oynatmak istiyoruz'' dedi.




    Başbakan'a 5 bin adet badminton raketi Yorumları