Yobo: Emenike'yi ben önerdim   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-19-2011 (10:11)   Son Mesaj: 01-19-2011 (10:11)    Cevap: 0    Gösterim: 444  

    01-19-2011

    Yobo: Emenike'yi ben önerdim

    Yobo: Emenike'yi ben önerdim
    Fenerbahçe'nin başarılı savunma oyuncusu Yobo, Karabükspor'un golcüsü Emenike'yi Nijerya Milli Takımı'na önerdiğini belirterek, “Çağrılması için hocaya teklif yaptım" dedi.

    Fenerbahçe"nin başarılı savunma oyuncusu Yobo, Karabükspor"un golcüsü Emenike"yi Nijerya Milli Takımı"na önerdiğini belirterek, "Çağrılması için hocaya teklif yaptım. İyi olduğunu düşündüğüm tüm oyuncular için aynı şeyi yaparım. Ancak Fenerbahçe"ye transferi anlamında birşey konuşmadık. Bu, yönetim ve teknik heyetin vereceği bir karar. Bizim iyi golcülerimiz var. Emenike, milli takıma gittikten sonra iyi teklifler alacaktır" dedi. Nijeryalı stoper, Türkiye"de mutlu olduğunu kaydederek, "Yapmamız gereken bir iş var, bunu tamamlamadan ayrılmayı düşünmüyorum. Büyük takımlar zaman zaman sorun yaşar. Ancak çok yetenekli bir kadromuz var. Son maçlarda istediğmiz sonuçları alamadık ama yaptığımız çalışmaların sonucuna inanıyorum. Önümüzde 17 maç var. Hedefi sonuna kadar kovalayacağız. Hatalarımızdan ders çıkarıp, daha iyi noktaya geleceğiz" diye konuştu.




    Yobo: Emenike'yi ben önerdim Yorumları