Ali Şen: Fener, Alex'e bağımlı!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-19-2011 (09:13)   Son Mesaj: 01-19-2011 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 698  

    01-19-2011

    Ali Şen: Fener, Alex'e bağımlı!

    Ali Şen: Fener, Alex'e bağımlı!
    Eski başkanlardan Ali Şen, teknik direktör Aykut Kocaman'ın bir an önce Kaptan Alex ile arasını düzeltmesi gerektiğini söyledi.

    Şen: Fenerbahçe, Alex'e bağımlı
    TGRT Haber"de yayınlanan Futbol Gecesi Programı"na katılan Ali Şen, bu yıl yaşanan başarısızlıklar nedeniyle taraftarın çok mutsuz olduğunu belirterek, "Taraftarın sabrı tükendiyse, bunun önünde kimse duramaz. Aykut Kocaman, Fenerbahçe"nin ağırlığını taşıyamadı. Sezon başında Alex"i istemediği halde, yönetimden olumsuz yanıt aldığında istifa etmeliydi. Beğenmediği, eleştirdiği, ilk haftaların son dakikalarında oyuna aldığı Alex, kazanılan puanların yüzde 55"inde doğrudan katkı sahibi olmuş. Böyle bir futbolcuya sahip olan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman, her sabah kalkar kalkmaz, "Başı mı ağrıyor, dişi mi ağrıyor" diye sormalı. Futbolun işleyişi bir kişiye, Alex"e bağlı. O da, "ben tekliflere açığım" diyorsa, orada bir problem vardır. Bir antrenörün, yetenekli bir futbolcuyu daha iyi bir performansa kavuşturması onun becerisidir. Hiçbir akıllı antrenörün, iyi bir futbolcuyla takışmasının anlamı yoktur" açıklamasında bulundu.




    Ali Şen: Fener, Alex'e bağımlı! Yorumları