Galatasaray'ın golcüsü Cisse'mi?   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-19-2011 (09:09)   Son Mesaj: 01-19-2011 (09:09)    Cevap: 0    Gösterim: 335  

    01-19-2011

    Galatasaray'ın golcüsü Cisse'mi?

    Galatasaray'ın golcüsü Cisse'mi?
    Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, Fransız golcü Djibril Cisse için kulübü Panathinaikos'a 7 milyon Euro önerdi.

    Cim Bom gözünü kararttı
    Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray, Fransız golcü Djibril Cisse için kulübü Panathinaikos'a 7 milyon Euro önerdi. Yıldız oyuncuya ise senelik 2.5 milyon Euro verilecek.

    Galatasaray Yönetimi, forvet hattını yıldız bir futbolcuyla takviye etmek için Avrupa"da arayışlarını sürdürüyor. Cim Bom"da son dönemde ağırlık kazanan isim, Djibril Cisse oldu. 29 yaşındaki forvet, bu sezon Panathinaikos"da fırtına gibi eserken, 24 maçta 16 gol attı. Yunanistan ekibinde kaptanlığa kadar yükselen Cisse"yi kadroya katmak için Sarı-Kırmızılı yönetim gözünü kararttı. Adnan Sezgin"in bu transfer için Atina"ya gidip Panathinaikos yöneticileriyle masaya oturduğu öğrenildi. Sezgin"in, bonservis bedeli olarak 7 milyon Euro"luk bir teklif yaptığı belirtildi. Panathinaikos"un bu rakamdan biraz daha fazlasını istediği ve pazarlıkların devam ettiği belirtildi.

    Yeni prensip delinecek

    Sarı-Kırmızılılar, Dijbril Cisse"ye ise yıllık 2.5 milyon Euro önerecek. Cisse, Panathinaikos"la da aynı ücrete anlaşmıştı ancak vergiler nedeniyle eline daha az bir rakam geçiyor. Yönetim bu teklifiyle, oyunculara verilecek ücretlerde Kaptan Arda"nın aldığı 2 milyon Euro"yu geçmeme prensibini de delmiş olacak.




    Galatasaray'ın golcüsü Cisse'mi? Yorumları