Trabzonspor'un 3 kritik sınavı!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-19-2011 (09:09)   Son Mesaj: 01-19-2011 (09:09)    Cevap: 0    Gösterim: 471  

    01-19-2011

    Trabzonspor'un 3 kritik sınavı!

    Trabzonspor'un 3 kritik sınavı!
    Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 42 puan ile lider tamamlayan Trabzonspor, kritik viraja giriyor.

    Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 42 puan ile lider tamamlayan Trabzonspor, kritik viraja giriyor. Ligin ikinci yarısına Ankaragücü maçıyla başlayacak bordo-mavililer ardından iki önemli rakiple karşılaşacak.
    Ligin ikinci yarısında ilk olarak başkent temsilcisini ağırlayacak olan Trabzonspor, bu maçında ardından kupada Beşiktaş deplasmanına gidecek.

    Bordo-mavililer daha sonra yine İstanbul'da Fenerbahçe ile zorlu bir lig maçına çıkacak. Bu kritik maçları kayıpsız geçmek isteyen Güneş, zorlu ikinci yarıya oyuncularını hem teknik, hem de taktik olarak hazırlıyor.

    HUZURU KORUMALIYIZ

    Güneş dünkü idman öncesi de futbolcularıyla saha kenarında bir toplantı yaptı.

    Oyuncularına yakalanan huzur ortamının önemini anlatan Güneş, "Bu huzurlu ortam kendiliğinden olmadı. Yakaladığımız bu güzel ortam çalışmanın eseri. İlk yarıda gösterdiğimiz çalışma isteğini ve arzusunu ligin ikinci yarısında üzerine katarak sürdürmeliyiz.

    Kimin ne yaptığına, ne dediğine bakmadan biz işimizi yapacağız. İlk yarıda gösterdiğimiz çalışma isteğini ve arzusunu ligin ikinci yarısında üzerine katarak sürdürmeliyiz" diye konuştu.




    Trabzonspor'un 3 kritik sınavı! Yorumları