La Liga takımına Bahreynli talip!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-18-2011 (22:09)   Son Mesaj: 01-18-2011 (22:09)    Cevap: 0    Gösterim: 409  

    01-18-2011

    La Liga takımına Bahreynli talip!

    La Liga takımına Bahreynli talip!
    İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Racing Santander'i, bir Bahreyn şirketinin satın alacağı iddia edildi.

    İspanyol radyosu Cadenaser'in verdiği haberde, Racing Santander'in en büyük hissedarı olan Dunviro şirketinin hisselerini Bahreynli bir şirkete satmak üzere olduğu belirtildi. Ali Said Syed adlı Hint orijinli kişinin sahibi olduğu Bahreynli petrol şirketinin, 2 Ocak tarihinde yazılı olarak teklifini sunduğu ve büyük olasılıkla gelecek pazartesi günü imzaların atılacağı ifade edildi.
    Verilen bilgilerde, Racing'in yeni patronunun kulübe 50 milyon avroluk yatırım yapacağı ve mevcut durumda kulüp başkanı olan Francisco Pernia'nın görevine devam edeceği kaydedildi. Racing Santander'in satışıyla ilgili Cantabria özerk yönetimi hükümetinin de bilgilendirildiği açıklandı.

    Katarlı şeyh Abdullah Bin Nasır El Tani'nin geçen yıl Malaga kulübünü satın almasından sonra Racing'in de Bahreynli şirkete satılması halinde La Liga'daki Arap yatırımlarının sayısı artmış olacak.




    La Liga takımına Bahreynli talip! Yorumları