Denizlispor’un transfer yasağı kalktı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-18-2011 (19:11)   Son Mesaj: 01-18-2011 (19:11)    Cevap: 0    Gösterim: 565  

    01-18-2011

    Denizlispor’un transfer yasağı kalktı

    Denizlispor’un transfer yasağı kalktı
    Denizlispor’un Asbaşkanı Ali Değirmenci, borçlar sebebiyle transferde yaşanan problemlerin aşıldığını söyledi.

    Değirmenci, Denizlispor"un diğer asbaşkanı Ertan Kesgin"le kulüpte düzenlediği basın toplantısında gündemindeki konuları değerlendirdi.


    Takımın Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) olan borçları sebebiyle transfer yapamadığını belirten Değirmenci, "Önceki kalecilerimizden Souleymanou Hamido ile bir ihtilafımız vardı. Geçmişten gelen bir alacağı vardı İçinde bulunduğumuz ekonomik sıkıntılar sebebiyle ödeyememiştik. Geçen hafta içinde bu problemi çözdük." dedi.

    Bir çok kulüp gibi Denizlispor"unda TFF"ye borçlarından dolayı transfer yasağı söz konusu olduğunu dile getiren Değirmenci, "Geçen hafta hummalı bir çalışma yaptık. Bunu aşmak adına Valimiz Yavuz Erkmen, Belediye Başkanımız Nihat Zeybekci ve Denizli Milletvekilimiz Mehmet Yüksel, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak"ın özel gayretleri sayesinde bu problemi aştık. Resmi yazışmaları yaptık. Yarın itibariyle imza atabilme pozisyonunda olabileceğiz. Sadece evrakların ulaşmasını bekliyoruz Resmen transfer yapamama sıkıntılarımız vardı. Teknik ekibin görüştüğü futbolcular vardı. Bunları Denizli'ye davet edip resmiyete dönüştürememiştik. Şimdi onlarla masaya oturacağız." diye konuştu.

    Transfer döneminde 3 ya da 4 oyuncu olarak kadrolarını güçlendirmek istediklerini ifade eden Asbaşkan Ertan Kesgin de, "Gerek hocamızın sunduğu gerekse bizlerin düşündüğü oyuncular var. Denizlispor"a layık olan oyuncular var. Ara transferde yapılan fazla transferlerin kulüplere fayda getirmeyeceğini biliyoruz. Nokta transferler yaparak da Denizlispor"un sorunu olan yerlere bu transferler gerçekleşerek layık olduğumuz Süper Lige çıkmanın yolunu kısa şekilde almış olacağız. Şu anda 3 yada 4 isim düşünüyoruz. Transfer edeceğim futbolcuları Güngören Belediyespor maçına yetiştirmeye çalışacağız." şeklinde konuştu.




    Denizlispor’un transfer yasağı kalktı Yorumları