Volkan Şen: Ne transferi, buradayım   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-18-2011 (19:12)   Son Mesaj: 01-18-2011 (19:12)    Cevap: 0    Gösterim: 517  

    01-18-2011

    Volkan Şen: Ne transferi, buradayım

    Volkan Şen: Ne transferi, buradayım
    Bursaspor'un yıldız futbolcusu Volkan Şen, Galatasaray'la transfer görüşmeleri yaptığı iddialarıyla ilgili olarak, "Ben buradayım" dedi.

    Yeşil-beyazlı takım, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısınının ilk maçında hafta sonu oynayacağı Konyaspor maçı hızırlıklarına başladı. Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirildi. Antrenmanda başına gelen top nedeniyle sakatlanan Ergiç, yürüyüş yaparken, gribal enfeksiyon geçiren Volkan Şen ve İbrahim Öztürk, takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bu iki futbolcu düz koşunun ardından salonda çalışmalara devam etti.

    -MEHMET SAK, İLK ANTRENMANINA ÇIKTI-
    I
    sınma hareketlerinin ardından, serbest düz koşu yapan yeşil-beyazlı futbolcular, ardından da topla çalıştı. Bursaspor'un Altay'dan transfer ettiği 21 yaşındaki Mehmet Sak da, Yeşil-beyazlı futbolcularla ilk antrenmanına çıktı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, genç futbolcuyu takımla tanıştırdı.

    -VOLKAN ŞEN: "NE TRANSFERİ"-

    Bu arada, antrenmanın öncesi sahaya gelen Volkan Şen ile gazeteciler arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Bir gazeteci'nin, "Hayırdır Volkan, bütün kameralar seni çekiyor?" demesi üzerine genç futbolcu, "Hayırdır birşey mi var?" diye sordu. Gazetecilerin transfer haberlerini hatırlatması üzerine ise yıldız futbolcu, "Ne taransferi, ben buradayım." diye konuştu.




    Volkan Şen: Ne transferi, buradayım Yorumları