Çetin Sümer görevinden stifa etti   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-18-2011 (17:09)   Son Mesaj: 01-18-2011 (17:09)    Cevap: 0    Gösterim: 534  

    01-18-2011

    Çetin Sümer görevinden stifa etti

    Çetin Sümer görevinden stifa etti
    Bank Asya 1. Lig Takımlarından Diyarbakırspor'da kulüp başkanı Çetin Sümer görevinden istifa ettiğini açıkladı.

    Diyarbakırspor Ali Gaffar Okkan Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Çetin Sümer, "8 Ocak 2011 tarihinde Valimiz Mustafa Toprak'ın basına yapmış olduğu açıklamada Diyarbakırspor'un ayağa kalkmasının mümkün olacağını beyan ederek ben ve yönetim kurulumuzun yapamadığımızı bırakıp gitmemizi ve hatta DLG'leri göreve çağırarak kongre kararı alınmasını istemiştir.
    Bizde sayın Valimizin Emirleri üzerine kongre kararı almış bulunmaktayız. Görevimizden istifa ediyoruz. Ben ve yönetimdeki hiç bir arkadaşımız kongrede kesinlikle aday olmayacağız. Ancak bugün itibari ile kulübümüzün Çaykur Rizespor deplasmanına gitmesi için Valimiz Mustafa Toprak'ın acilen gerekli atamaları yapıp takımımızı sahaya çıkması gerekmektedir.

    Sayın valimizin bize vermiş olduğu bu teminat bizim için bir fırsattır. Şuan itibari ile görevimizi bırakmış bulunmaktayız" dedi.








    Çetin Sümer görevinden stifa etti Yorumları