Brozek kardeşler antremana çıkmadı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-18-2011 (16:09)   Son Mesaj: 01-18-2011 (16:09)    Cevap: 0    Gösterim: 470  

    01-18-2011

    Brozek kardeşler antremana çıkmadı

    Brozek kardeşler antremana çıkmadı
    Ziraat Türkiye Kupası'nda sahasında Manisaspor'u 3-1 yenen Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasında sahasında Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başladı.

    Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan çalışmaya, ailelerini almak için Polonya'ya giden Pawel ve Piotr Brozek kardeşler ile Zafer Yelen, katılmadı. Sakatlığı süren Egemen Korkmaz ise takımdan ayrı koşu yaptı.
    Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda bir süre koşu yaptıktan sonra açma-germe hareketlerinin ardından kondisyon salonunda çalışmayı sürdürdü.

    Trabzonspor'da sakatlığı bulunan Egemen ile kart cezalısı Engin Baytar, Ankaragücü maçında takımda yer almayacak.

    -GÜNEŞ'İN PERFORMANSI-

    Trabzonspor'un sabahki antrenmanında en çalışkan isim ise teknik direktör Şenol Güneş oldu. Bordo-mavili takımın 58 yaşındaki teknik adamı diğer antrenmanlardan farklı olarak idman sahasında 10 tur attı.

    Büyük sahada çizgileri tam olarak takip ederek tur atan Güneş, en az futbolcular kadar performans gösterdi.

    -TEOFİLO'NUN TRANSFERİ-

    Trabzonspor'un, Kolombiya'nın Caldaz Kulübü'nün talip olduğu Teofilo için 3,5 milyon dolar fiyat belirlediği ve 1-2 gün içinde transferin netlik kazanacağı bildirildi.

    Antrenman sırasında gazetecilerle sohbet eden kulüp genel sekreteri Hasan Yener, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek izinsiz olarak kentten ayrılan Teofilo'nun Kolombiya takımına transferinin son aşamaya geldiğini belirterek, ''Biz Teofilo'yu aldığımız fiyattan daha fazla bir fiyata satacağız. Çünkü Teofilo Trabzonspor'da attığı gollerle de değer kazandı. 1-2 gün içinde bu transfer netlik kazanır'' dedi.

    Bordo-mavili takımın geçen sezon Kolombiya'nın Deportiva Junior de Barranquilla takımdan 3 milyon bonservis bedeline transfer ettiği golcü oyuncu Teofilo Gutierrez için banka teminatı beklendiği ve bunun ardından transferin resmiyet kazanacağı bildirildi.

    Trabzonspor'un Bursaspor'da kadro dışı bırakılan oyuncular Eren ve Muhammed için ancak sezon sonunda transfer girişiminde bulunacağı öğrenildi.




    Brozek kardeşler antremana çıkmadı Yorumları