Kar yağmazsa yapay kar yağdırılacak   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-18-2011 (15:09)   Son Mesaj: 01-18-2011 (15:09)    Cevap: 0    Gösterim: 508  

    01-18-2011

    Kar yağmazsa yapay kar yağdırılacak

    Kar yağmazsa yapay kar yağdırılacak
    TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Erzurum’a önümüzdeki günlerde ciddi kar yağışı olmaması halinde Erzurum'da yapılacak olan 25. Dünya Üniversiteler Kış Oyunlarının yapay karla yapılacağını söyledi.

    Uluslararası Orman Yılı etkinlikleri çerçevesinde "Uluslararası Orman Yılı Sergisi"nin açılışı TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin ve Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu tarafından TBMM"de gerçekleştirildi. Törende konuşan TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, doğal dengenin bozulduğunu, ocak ayında sonbahardan kalma günlerin yaşandığına dikkat çekerek, şöyle dedi:
    "Kış sporları ile ilgili önemli bir etkinlik; Erzurum'a ciddi kar yağmazsa suni kar yağdırarak, yapay karla bu oyunları yapmak zorundadır. Adeta sonbahardan kalma günleri yaşıyoruz. Doğal denge bozuldu. Kar yok, yağmur yok."

    -MİLLETVEKİLLERİ ADINA 1 MİLYON FİDAN DİKİLDİ-

    Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu da, Gazi Mustafa Kemal Paşa"dan itibaren milletvekilleri adına Türkiye"nin her yerinde 90. Yıl Ormanı kurmak için harekete geçtiklerini söyledi. Milletvekillerinin 76 ilde fidanı olduğunu ifade eden Eroğlu, "Meclisimizin 76 ilde 90. Yıl Ormanı var. 5 ilde de çalışmalar devam ediyor. İnşallah bu yıl 90. Yıl Ormanı tamamlayacağız. Şu ana kadar 1 milyon 93 bin 726 adet milletvekillerimiz için fidan diktik" dedi.




    Kar yağmazsa yapay kar yağdırılacak Yorumları