Aurelio transferinde pis kokular   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-18-2011 (10:12)   Son Mesaj: 01-18-2011 (10:12)    Cevap: 0    Gösterim: 525  

    01-18-2011

    Aurelio transferinde pis kokular

    Aurelio transferinde pis kokular
    Sezon başı Betis'ten Beşiktaş'a geçen Mehmet Aurelio'nun transferinde şüpheli para aktarımı olduğu ve bu işlemi yapan şirketle Schuster'in ilişkisi bulunduğu öne sürüldü.

    Real Betis'in yeni yönetimi, eski başkan Luis Oliver döneminde şüpheli para transferi olduğunu öne sürerken, iddialar Aurelio transferi nedeniyle Beşiktaş'a kadar dayandı. İspanyol kulübün başkan yardımcısı Jose Antonio Bosch, 1 Temmuz- 13 Aralık 2010 tarihleri arasında kulüp kasasının yaklaşık 1.5 milyon euro boşaltıldığını ve söz konusu tarihlerde kulübün harcamalarında şüpheli para transferleri olduğunu iddia ederek, özellikle Sergio Garcia'nın önce Real Zaragoza, daha sonra da Espanyol'a, Mehmet Aurelio'nun da Beşiktaş'a transferlerinde ödenen komisyonlara dikkat çekti. Milli futbolcunun, Beşiktaş'a transfer işlemleriyle ilgili 31 Ağustos'ta Real Betis'ten 'Baston Corporation' şirketine 300 bin euro+vergi harcamaları gönderildiğini öne süren Bosch, "Tesadüfen, bu firmanın gösterildiği adres, Luis Oliver'in şirketlerinden 'Bitton Sport' ile aynı çıkıyor. Betis kasasından çıkan bu paraları geri koymak ve sorumluları bulmak için başlattığımız mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz. Şüpheli olarak kasadan çıkan 800 bin ila 1.5 milyon eurodan bahsediyoruz" diye konuştu.
    SCHUSTER İLE İLİŞKİLİ Mİ?

    Gelişmeleri yakından takip eden Sevilla kenti yerel basını ise Aurelio'nun Beşiktaş'a transferi sırasında Real Bet i s ' i n ödeme yaptığı, Madrid'de bulunan 'Baston Corporation' şirketi Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'in ilişkisi olduğunu iddia etti. Alman teknik adam, 2001-2003 yılları arasında Xerez'i çalıştırırken, kulübün başkanlığını Luis Oliver yapıyordu. BONSERVİSSİZ ALINMIŞTI...

    BONSERVİSSİZ ALINMIŞTI...

    Beşiktaş, Schuster'in ısrarları üzerine Real Betis'ten Mehmet Aurelio'yu renklerine bağlarken, o günlerde bu transferi İMKB'ye şu açıklama ile bildirmişti: "Real Betis oyuncusu Mehmet Aurelio ile yıllık 750 bin euro garanti ücret ve 25 bin euro maç başı ücreti karşılığında 2 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Anlaşma karşılığında Real Betis'e sözleşme fesih bedeli ödenmeyecektir."

    Sabah




    Aurelio transferinde pis kokular Yorumları