Trabzonlu saç baş yoluyordu gole doydu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-18-2011 (09:13)   Son Mesaj: 01-18-2011 (09:13)    Cevap: 0    Gösterim: 438  

    01-18-2011

    Trabzonlu saç baş yoluyordu gole doydu

    Trabzonlu saç baş yoluyordu gole doydu
    Forvetlerinin kaçırdığı mutlak goller taraftarlarına saç baş yolduran Trabzonspor, bu sezon ise adeta rakip kalelere gol olup yağıyor. Liderin bu sezon oynadığı 23 maçtaki gol performansı müthiş. En golcü isim ise...

    Merkezi Trabzon"da bulunan Spor61.net adlı internet sitesinin plaket töreni yapıldı.
    Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, törende yaptığı konuşmada, "Bu yıl hedeflerimiz doğrultusunda mücadele ediyoruz. Umarım uzun yıllardır arzu edilen başarıyı gerçekleştiririz. Ondan sonra ilk yapacağımız şey, Trabzonspor vasıtasıyla Trabzon"a, bölgemize, gençlerimize imkan sağlayacak fabrika, yoksa futbol fabrikası kurabilmek olacaktır. Birikmiş tecrübemiz, abilerimiz, kardeşlerimiz var" ifadelerini kullandı. Törende, Göneş"in yanı sıra, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay"ın da aralarında bulunduğu, spora hizmet eden çok sayıda kişiye plaket verildi.

    Trabzonspor gol olup yağıyor: Ortalama 2.26

    Manisaspor"u 3-1 yenen Trabzonspor, golcü kimliğini konuşturuyor. Bu sezon oynadığı 23 resmi maçta 52 gole ulaşan Bordo-Mavililer"in ortalaması 2.26 oldu. Ligdeki 17 maçta 40 gol kaydederek en golcü takımlardan biri olan Karadeniz ekibi, kupadaki 3 maçta da rakip fileleri tam 8 kez havalandırdı. Trabzonspor, Avrupa macerasında da 4 gol kaydetmişti. Takımın en skorer ismi ise 11 gollü Umut.

    İki kupayı da almak istiyoruz

    Süper Lig"den sonra kupada da grubunda liderliğe yükselen Trabzonspor"da moraller tavan yaptı. Art arda aldığı 2 galibiyetle kupada B Grubu"nda zirveye oturan Trabzon"da Başkan Sadri Şener, "Kupadaki ilk maçımızda talihsiz bir beraberlik almıştık. Ama 2 galibiyetle hak ettiğimiz yere çıktık. Geçen sezon kupayı aldık. Bu başarıyı tekrarlamak istiyoruz. Kupanın yanı sıra ligdeki hedefimizi de aynı doğrultuda sürdürmek istiyoruz. Kadromuz güçlendi, alternatifli hale geldi. Bu özelliğimizle iki kupayı da istiyoruz" dedi.

    Taraftarımız itici güç oluyor

    Trabzonspor"un başarılı defans oyuncusu Giray Kaçar, taraftarları övdü. Manisa maçındaki galibeyette taraftarın büyük katkısı olduğunu belirten deneyimli oyuncu, "Mutlak kazanmamız gerekiyordu. Geriye düşsek de taraftarımız bize itici güç olunca kazanmayı bildik" dedi.

    Brozekler bekleniyor

    Manisa maçından önce ailelerini almak üzere Polonya"ya giden Pawel ve Piotr Brozek kardeşlerin bugün Türkiye"ye dönmesi bekleniyor. Hazır olmadıkları için Şenol Güneş"in izin verdiği 2 Polonyalı"nın bugün başlayacak Ankaragücü hazırlıklarına katılmaları bekleniyor. Brozekler"in lig maçında oynamaları beklenmiyor.

    Star




    Trabzonlu saç baş yoluyordu gole doydu Yorumları