Marsel Avustralya Açık'ta korta çıkıyor   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-18-2011 (02:11)   Son Mesaj: 01-18-2011 (02:11)    Cevap: 0    Gösterim: 429  

    01-18-2011

    Marsel Avustralya Açık'ta korta çıkıyor

    Marsel Avustralya Açık'ta korta çıkıyor
    Sezonun ilk Grand Slam mücadelesinde Türkiye'yi temsil eden Marsel İlhan, ilk tur maçına çıkıyor. Milli tenisçi, Rusya'nın tecrübeli raketlerinden Mikhail Youzhny ile karşılaşıyor...

    Dünya sıralamasında 87. sırada bulunan Marsel İlhan, Avustralya Açık ilk turunda zorlu bir isimle karşı karşıya geliyor.

    Rusya'nın tecrübeli tenisçilerinden biri olan ve şuanda dünya sıralamasında 10. sırada bulunan Mikhail Youzhny, Marsel İlhan'ın turu geçmesini engellemeye çalışacak. 28 yaşındaki Youzhny'nin bu turnuvada en iyi sonucu çeyrek final.

    Marsel İlhan ise geçen yıl Sebastian Grosjean'i geçip, 2.turda Fernando Gonzalez engeline takılmıştı. Milli tenisçimiz, bu yıl da ilk turu geçmek istiyor.

    13. kortta oynanacak maçta maalesef herhangi bir TV yayını olmayacak. Bu sebeple, Türk tenisseverlerin bu maçı seyretme olasılığı yok, ancak canlı sonuçlar, istatistikleriyle birlikte, Tenishaber.com'dan canlı sunulacak.

    Tenishaber





    Marsel Avustralya Açık'ta korta çıkıyor Yorumları