Giray Bulak: BJK başarılı olamaz   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-17-2011 (22:09)   Son Mesaj: 01-17-2011 (22:09)    Cevap: 0    Gösterim: 563  

    01-17-2011

    Giray Bulak: BJK başarılı olamaz

    Giray Bulak: BJK başarılı olamaz
    Teknik Direktör Giray Bulak, Trabzonspor'un bugünkü başarısının altında birlikteliğin yattığını söyledi.

    Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesince düzenlenen ''Futbolun Yeni Gerçekleri'' panelinin ikincisi, Trabzon Haluk Ulusoy Kamp Eğitim Merkezi'nde yapıldı.
    TFF Futbol Geliştirme Merkezi Direktörü Teoman Yamanlar, teknik direktör Giray Bulak ve TRT muhabiri Barış Yurduseven'in konuşmacı olarak katıldığı paneli, TÜFAD Trabzon Şubesi Başkanı ve TÜFAD Genel Başkan Danışmanı Nurettin Balaban yönetti.

    Teknik Direktör Bulak, panelde, Trabzonspor'un bugünkü başarısının altında birlikteliğin yattığını belirtti.

    Bordo-mavili takımın şampiyon olduğu dönemlerde sahadaki futbolcuların çoğunun Trabzonlu, başkanının dışarıdan olduğunu dile getiren Bulak, şöyle devam etti:

    ''Bugün sahada oynayan futbolcuların çoğunluğu Trabzon dışından. Ama sahada yüreklerini ortaya koyarak bir Trabzonlu gibi oynuyorlar. Teknik heyetten başkanına, malzemecisinden çalışanına kadar da herkes Trabzonlu. Artık sahadaki birliktelik saha dışında da yaşanıyor. Doğal olarak bu durum başarıyı getiriyor. Şu anda ligde en iyi futbolu oynayan takım Trabzonspor'dur ve bu yıl da çok büyük aksilik olmazsa şampiyon olacaktır. Beşiktaş ne kadar transfer yaparsa yapsın, yine başarılı olamayacak. Çünkü alınan oyuncular Türkiye'ye kendilerine fazla para verildiği için geliyor. Para için gelen oyuncudan çok iyi performans beklemek doğru olmaz.''




    Giray Bulak: BJK başarılı olamaz Yorumları