G.Saray'ı bırakan Bakan'a Kayseri'den davet   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-17-2011 (22:12)   Son Mesaj: 01-17-2011 (22:12)    Cevap: 0    Gösterim: 364  

    01-17-2011

    G.Saray'ı bırakan Bakan'a Kayseri'den davet

    G.Saray'ı bırakan Bakan'a Kayseri'den davet
    Başbakan'a yapılan prorestolar sonrası Galatasaray'ı bıraktığını açıklayan Enerji Bakanı Taner Yıldız'a Kayseri'den davet geldi.

    Türk Telekom Arena'nın açılışı sırasında yaşanan üzücü olaylardan sonra Galatasaray'ı bıraktığını açıklayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a Kayseri'den davet geldi.

    Kayserili taraftarlar, Bakan Taner Yıldız'ı Kayserispor'a davet ederken, Adnan Polat'ı da şehri olan Erzurumspor'u desteklemesi konusunda tavsiyede bulundu.

    Kayserispor İstanbul Taraftar Derneği'nden yapılan açıklama şöyle;

    Galatasaray Taraftarlığını askıya alan Kayserili Enerji Bakanımız Sn Taner YILDIZ" ı tüm Kayserispor Taraftarları adına Kayserispor Taraftarı olmaya davet ediyoruz.
    Kayserili olup da Galatasaray Taraftarı olduğunu düşünen tüm Kayseri" lileri de bu vesileyle Kayserispor Taraftarı olmaya davet ediyoruz.

    Antep, Konya, Erzurum, Adana gibi illerde yaşayan yada oralı olan vatandaşlarımızı da şehirlerinin takımının Taraftarı olmaya davet ediyoruz.

    Erzurum"lu olup da başka bir Takımın, Galatasaray" ın Başkanlığını yapan Sn Adnan POLAT" ı da bu vesile ile şehrinin takımı Erzurumspor Taraftarı olmaya davet ediyoruz.

    Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

    KASİST Kayserispor İstanbul Taraftar Derneği

    Basın Sözcüsü Ahmet AYGÜN




    G.Saray'ı bırakan Bakan'a Kayseri'den davet Yorumları