GS için Erdoğan Kopenhag'a gitmişti   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-17-2011 (18:13)   Son Mesaj: 01-17-2011 (18:13)    Cevap: 0    Gösterim: 616  

    01-17-2011

    GS için Erdoğan Kopenhag'a gitmişti

    GS için Erdoğan Kopenhag'a gitmişti
    Arena Stadı'nın açılışında bir grup taraftar Erdoğan'ı protesto etti, Başbakan protesto nedeniyle stattan ayrıldı. GS'lilerin yuhladığı Erdoğan bir zamanlar GS kaşkolu takarak yurtdışında takıma böyle destek vermişti.

    Galatasaray Spor Kulübü'nün maçları oynaması için TOKİ aracılığıyla Seyrantepe'de yapılan TT Arena stadının açılışında Başbakan Erdoğan, bir grup taraftarın protestolarına hedef oldu ve stadı terketti.
    Galatasaray Başkanı Adnan Polat yaşanan olaylardan duyduğu üzüntüyü dile getirdi ve Başbakandan özür diledi. Protesto edenleri bir daha stada almayacaklarını açıkladı.

    Protestolardan alınan Başbakan bunu yapanların bir organizasyon ürünü olduğunu ifade etti. Statta yapılan vefasızlık birçok kesimden tepkiyle karşılan ve kınandı.

    ERDOĞAN GALATASARAY İÇİN KOPENHAG'A GİTMİŞTİ

    Galatasaraylıların protesto ettiği Erdoğan bir zamanlar Galatasaray kaşkoluyla takıma destek vermişti. Tarihler 17 Mayıs 2000'i gösteriyordu. Galatasaray yarı finalde Leeds United'ı elemiş finalde Arsenal'in rakibi olmuştu.

    Final tek maç üzerinden oynanıyordu ve yer Kopenhag Parken Stadı idi. Galatasaray'ın penaltılarla Arsenal'ı 4-2 elediği maçta taraftarlar arasında Türkiye'nin geleceğine yön verecek 3 isim vardı. Üstelik Fenerbahçeli olarak Galatasaray'ın başarısını paylaşmaya gitmişlerdi...

    O üç isimden biri bugün Türkiye'nin Başbakanı olan ve Cumartesi Günü TT Arena stadında yuhlanan Recep Tayyip Erdoğan'dı. Danimarka'nın Kopenhag şehrine Galatasaray'ı canı gönülden desteklemeye gitmişti. Yanında bugünkü kurmayları Cemil Çiçek ve Abdulkadir Aksu da vardı.

    17 Mayıs 2000 tarihinde Kopenhag'ta Galatasaray'ın UEFA kupasını kaldırdığı maçta Erdoğan tribünde sarı kırmızı renklerle coştu. Hatta kaşkolu ile gubetçi taraftarlarla fotoğraf da çekinmişti. 11 yıl önce sarı kırmızı renkli takımın başarısı için Kopenhag'ta bulunan Erdoğan'ın görüntülerine Haber 7 ulaştı.

    Erdoğan o gün böyle poz vermişti....




    www.haber7.com

    GS için Erdoğan Kopenhag'a gitmişti

    GS için Erdoğan Kopenhag'a gitmişti

    GS için Erdoğan Kopenhag'a gitmişti





    GS için Erdoğan Kopenhag'a gitmişti Yorumları