Orduspor fazla transfere karşı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-17-2011 (18:13)   Son Mesaj: 01-17-2011 (18:13)    Cevap: 0    Gösterim: 477  

    01-17-2011

    Orduspor fazla transfere karşı

    Orduspor fazla transfere karşı
    Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un kulüp başkanı Nedim Türkmen, ''Devre arası takımlara fazla transfer yapılmasına karşıyım'' dedi.

    Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, devre arası takımlara yapılan transferlerin fazla olması halinde kadrolardaki oturmuş sisteminin bozulduğunu savundu.
    Kulüp olarak devre arasında bir oyuncuyu kadroya kattıklarını, bir orta saha oyuncusu daha alarak transferi kapatacaklarını belirten Türkmen, şöyle devam etti:

    ''Bank Asya 1. Lig'de devre arası transfer yapan takımların sayısı oldukça az. Çoğu takım fazla transferlerin oturmuş kadro sistemlerinin bozacağına inanıyor ve fazla oyuncu almaktan kaçınıyor. Orduspor olarak aynı şeyleri düşünüyoruz. Zaten kadromuz oturmuş ve bir sistem içerisinde mücadelemizi veriyoruz. İstedik ki bu kadroyu bozmayalım, çünkü takıma fazla oyuncunun gelmesi demek sistemin de çökmesi anlamına geliyor. Biz kulüp olarak bu riskten kaçındık, kadromuzu mümkün olduğu kadar aynı tutmaya çalıştık. Sadece çok önemli bölgelere transfer yaptık. Bu da sistemimizi bozmayacak.''

    Türkmen, takımın Ordu'da ikinci etap çalışmalarını sürdürdüğünü, ikinci yarının ilk maçına kadar hazır hale geleceklerini de sözlerine ekledi.




    Orduspor fazla transfere karşı Yorumları