Futbol karşılaşması değil boks maçı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-17-2011 (16:09)   Son Mesaj: 01-17-2011 (16:09)    Cevap: 0    Gösterim: 536  

    01-17-2011

    Futbol karşılaşması değil boks maçı

    Futbol karşılaşması değil boks maçı
    Kütahya'da dün oynanan amatör futbol karşılaşmasının ardından çıkan kavgada 3 futbolcu yaralandı, cezalı olduğu için oynatılmayan ve maçı tribünden izleyen futbolcu ise gözaltına alındı.

    Alınan bilgiye göre, Kütahya 1. Amatör Küme play-out bölümünde Asım Alkış Stadı'nda Yenidoğanspor ile Genç SHÇEK Spor karşılaştı.
    İlk maçı 5-2 kaybeden Genç SHÇEK Spor, dünkü karşılaşmayı 6-1 kazanarak ligde kalmayı başarırken, rakibi Yenidoğanspor ise 2. amatör kümeye düştü.

    Hakemin bitiş düdüğünü çalmasının ardından iki takım oyuncuları birbirlerine yumruklarla saldırdı. Takviye polis ekiplerinin gelmesiyle sona eren olayda, Genç SHÇEK Sporlu futbolcular F.Ö. ve M.Ö. ile Yenidoğansporlu bir futbolcu, kafalarına isabet eden yumruk darbeleriyle yaralandı.

    Genç SHÇEK Sporlu M.Ö. ve Yenidoğansporlu futbolcu, saha kenarında bekletilen sağlık ekiplerince sahada, burnunda çatlak oluşan F.Ö. ise Evliya Çelebi Devlet Hastanesinde ayakta tedavi edildi.

    Polise mukavemet ettiği iddiasıyla gözaltına alınan ve cezalı olduğu için oynatılmayan Yenidoğansporlu bir futbolcu ise ifadesine başvurulmasının ardından serbest bırakıldı.

    -KÜTAHYA ASKF BAŞKANI MURAT CENGİZ-

    Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Murat Cengiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, küme düşecek takım belirleneceği için maçın sonunda gerginlik yaşandığını söyledi.

    Maç sırasında sözlü tartışmaya giren futbolcuların karşılaşmanın ardından kavga ettiğini ifade eden Cengiz, şöyle konuştu:

    ''ASKF, Tertip Komitesi ve Futbol Disiplin Kurulu, maçtaki olay hakkında gereken işlemleri yapacaktır. Futbolcuların sağlık durumu iyi. Zaten ciddi şekilde yaralanan bir futbolcu vardı. Her iki kulüp yöneticilerini bir araya getirerek barıştırdık. Ancak onların barışmaları, gereken cezaları ertelemez veya ortadan kaldırmaz. Bu tür olaylar önceden olduğu gibi şimdi ve daha sonra da olacaktır ama bu tip olayları onaylamıyoruz.''




    Futbol karşılaşması değil boks maçı Yorumları