Quaresma ve Fernandes döndü   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-17-2011 (15:09)   Son Mesaj: 01-17-2011 (15:09)    Cevap: 0    Gösterim: 518  

    01-17-2011

    Quaresma ve Fernandes döndü

    Quaresma ve Fernandes döndü
    Beşiktaş, Bucaspor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig maçının hazırlıklarını 1 günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla sürdürdü.

    Teknik direktör Bernd Schuster yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan siyah-beyazlılar, daha sonra gruplar halinde koşu, denge ve kuvvet çalışmaları yaptı.
    İlk yarım saati basına açık olan antrenman, pas ve çabukluğa dayalı çalışmalarla sona erdi.

    Sakatlıkları geçen Quaresma ve Fernandes ile dişindeki ağrılar nedeniyle son çalışmaya katılmayan Ekrem takımla birlikte çalışırken sakatlığı süren İbrahim Üzülmez ise takımdan ayrı koştu. Ferrari ise kuvvet çalışmalarına katılarak antrenmanı tamamladı.

    Fabian Ernst izinli olduğu için, Ali Kuçik ise A2 takımının bugünkü maçında forma giyeceği için çalışmada yer almadı.

    -''EFSANE GERİ DÖNDÜ''-

    Siyah-beyazlı futbolcuların antrenmanda neşeli oldukları gözlenirken takım arkadaşları, sakatlığı nedeniyle tek başına koşu yapan İbrahim Üzülmez'e takıldılar.

    İbrahim koşarken, başta Nihat Kahveci olmak üzere bazı futbolcular deneyimli kaptana ''Efsane geri döndü'' diye espri yaptı.

    Siyah-beyazlılar, yarın yapacakları antrenmanla Bucaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.




    Quaresma ve Fernandes döndü Yorumları