Ankaragücü'nden Wright-Phillips açıklaması   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-17-2011 (12:11)   Son Mesaj: 01-17-2011 (12:11)    Cevap: 0    Gösterim: 500  

    01-17-2011

    Ankaragücü'nden Wright-Phillips açıklaması

    Ankaragücü'nden Wright-Phillips açıklaması
    Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Avni Kavlak, Manchester City'nin İngiliz futbolcusu Shaun Wright-Phillips ile ilgili, ''Kendisini ne aklımızdan geçirdik, ne de bir temasımız oldu'' dedi.

    Kavlak, son günlerde ''Ankaragücü'nün Shaun Wright-Phillips ile anlaşma yolunda olduğu''na ilişkin internet siteleri ve yazılı basında yer alan haberlerle ilgili AA muhabirine açıklama yaptı. Ankaragücü Kulübü olarak, Shaun Wright-Phillips'i ne akıllarından geçirdiklerini, ne de kendisiyle bir temaslarının olduğunu belirten Kavlak, ''Çıkan haberler kesinlikle doğru değil. Aslında bu haberleri yalanlama ihtiyacı duymamıştık, ancak haberler basında sıkça yer almaya başladı. Taraftarlarımızın böyle bir beklentisi olmasın diye bu açıklamayı yapma ihtiyacı duyduk'' diye konuştu.
    Transferleri, teknik kadronun talepleri doğrultusunda yaptıklarını ifade eden Kavlak, ''Ara transfer dönemi kapanmadan, duruma göre belki bir transfer daha yapabiliriz. Ancak yabancı oyuncu kontenjanımız doldu, yabancı futbolcu almamız söz konusu değil'' ifadelerini kullandı.




    Ankaragücü'nden Wright-Phillips açıklaması Yorumları