Dilmen: Kazım Galatasaray'da iş yapar   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-17-2011 (10:12)   Son Mesaj: 01-17-2011 (10:12)    Cevap: 0    Gösterim: 484  

    01-17-2011

    Dilmen: Kazım Galatasaray'da iş yapar

    Dilmen: Kazım Galatasaray'da iş yapar
    Dilmen, Galatasaray'ın Kazım transferinin doğru olduğunu belirtirken, ligin en renkli takımının Beşiktaş olduğunu söyledi.

    %100 Futbol'da Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen ikinci yarı öncesi takımları değerlendirdi. Galatasaray'ın Kazım transferinin doğru olduğunu söyleyen Dilmen, Trabzonspor'un hazırlık dönemini kötü geçirdiğini, Beşiktaş'ın ise ligin en renkli takımı olduğunu sözlerine ekledi.
    Galatasaray'ın bir karar vermesi gerektiğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Galatasaray yönetimi bir karar vermeliydi. Ya gelecek sezonki kadroyu oluşturacaktı, ya da kupayı hedefleyip ona göre transfer yapacaktı. Ben Adnan Polat ile konuşmamda da transfer yapılmaması gerektiğini, sezon sonunun beklenmesi gerektiğini söylemiştim. Ancak kendisi de sadece kupa için değil, ligde ilk 4'e girmek için transfer yapacaklarını açıkladı. Şu ana kadar 2 oyuncuyu izleyebildik. Bence Kazım transferi risk değil. Çünkü öncelikle bonservis ödenmedi, yerli ve milli takım oyuncusu... Fenerbahçe'nin yollaması da doğru, Galatasaray'ın alması da doğru. Meziyetleri olan bir oyuncu, burada Kazım'a bir görev düşüyor. Ona kefil olan teknik direktör ve yönetimi mahçup etmemeli. Culio konusuna gelince de Arjantinli oyuncuyu da beğendim" şeklinde konuştu.

    Trabzonspor'un transferlerini de değerlendiren Rıdvan Dilmen "Tahmin ediyorum Mehmet Çakır ve yeni gelen Polonyalı oyuncular 18 kişilik kadronun genişletilmesi için transfer edildi. Ben böyle düşünüyorum. Hazırlık dönemlerini de değerlendirirsek, oynayan oyuncularından kimse yoktu bu yüzden bence ikinci yarıya en kötü başlayan şampiyonluk adayı Trabzonspor." şeklinde konuştu.

    Yeni gelen transferlerle Beşiktaş'ın ligin en renkli takımı olduğunu belirten Dilmen "Beşiktaş yönetimi doğru satabilirse en az 25-30 binden aşağı kombinesi olmaması lazım. Çok iddialı bir takım yaptılar. Düşünsenize önde Quaresma, Simao, Almeida, Guti, yedek Bobo hatta Nobre, Aurelio, Ersnt falan filan...Yani olağanüstü bir kadro yaptı Beşiktaş kulübü kutlamak lazım. Tek şansızlığı bir takımla değil bir çok takımla yarışacak olması" dedi.

    Teknik direktörlerin bir şeyler yapmasını söyleyen Rıdvan Dilmen "Fenerbahçeliler üzgün, gerçekten çok üzgün. İnanın kupadaki durumdan da değil. Fenerbahçe'de hız problemi var. Kadıköy'deki hızıyla, deplasmandaki hızı arasında çok fark var. İzmit'i geçtikten sonra bitti. Bu Aykut Kocaman'ın da suçu değil. Bir şey yapmalı diyoruz, önde baskı kurmak istemek gibi. Teknik adamlar iz bırakacaklar. Aykut Kocaman, Ahmet'e, Hüseyin'e bunu diyorum bir şey yapın. İzliyorum Fenerbahçe Antalya'da Samsunspor ile oynuyor, izleyenler uyuyor. Kadıköy'de Sivasspor ile oynuyor heyecandan kimse oturamıyor. O zaman bu sadece bu yıla mahsus bir olay değil. Kötü ya da iyi bir şey yap. Bir şeyler yapmalı teknik adamlar. 4-2-3-1 Ver Yobo'ya, al Emre, geri ver olmuyor. Puan durumu da bunu söylüyor. O zaman en azından başka bir şey denersiniz" şeklinde konuştu.




    Dilmen: Kazım Galatasaray'da iş yapar Yorumları