UltraAslan: Sınıfta kaldık!   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-17-2011 (10:14)   Son Mesaj: 01-17-2011 (10:14)    Cevap: 0    Gösterim: 502  

    01-17-2011

    UltraAslan: Sınıfta kaldık!

    UltraAslan: Sınıfta kaldık!
    ultrAslan Grubu , Arena'nın açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a tepki gösteren sarı-kırmızılıları sert şekilde eleştirdi

    Spor ahlakına sığmaz
    Türk Telekom Arena Stadı'nın açılışında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın protesto edilmesi, sarı-kırmızılıların taraftar grubu ultrAslan tarafından da ağır bir dille kınandı. Yapılan açıklamada, "Bu stadın bitimini belki de tüm Galatasaraylılardan daha fazla isteyen Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı protesto etmek ne spor ahlakı ne siyasi görüş ne de ezeli rekabetle adlandırılabilir" denildi.

    ultraAslan Gene Koordinatörü Oğuz Altay'ın duyuru yazısı

    Kamuoyuna!

    Değerli kardeşlerim,
    Maçtan sonra bana gelen sayısız taraflı/tarafsız mail ve telefonda bugün yapılan protestonun nedeni ve sonucu ile ilgili çok büyük bir baskı oluşturulmuştur. Her kesimden insanın ortak tavrı ve baskısıyla belki de biraz sert bir açıklama oldu.
    Yapmış olduğum açıklamadan sonra üzülerek vermiş olduğunuz cevapları okudum.
    Yazmış olduklarınızdan anlaşıldığı üzere siyasi bir protestodan bahsediyorsunuz. Beni de, başbakanı alkışladığım ve alkışlatmak istediğim için AKP"li olarak değerlendiriyorsunuz.
    Bakın kardeşlerim; bunu söylemek istemezdim (Çünkü spor ile siyasetin karıştırılması hiç doğru değil.) ama ben hayatımda hiç o partiye oy vermedim. Çocukluğum CHP"li bir ailede geçmesine rağmen ben MHP"liyim ve yazdıklarınız suya yazılmış bir yazı gibidir. Üzülerek söylüyorum ki siyaseti sizler yapmışsınız.
    ultrAslan"ın önlenemez büyümesini hazmedemeyen bazı insanlar ortamı daha da karıştırmak için akıl almaz senaryolar üretmektedirler. Hatta ben istifa edene kadar yazı yazmayacak olanlarda varmış. 34 senedir bu renklere karşılıksız hizmet eden Oğuz ALTAY"ı bu şekilde konuşmak kimsenin haddine değildir. Tüm fikir ve projelerinize açığım. Tarihimizin en zor dönemlerini geçirdiğimiz bu dönemlerde ki çabamı bu şekilde değerlendirmek oldukça manidardır. Çünkü biz kişileri konuşarak amacımızdan uzaklaşmayız. Hepimizin bildiği bir söz olan; Küçük beyinler kişileri, orta beyinler olayları, büyük beyinler davaları konuşur. Bizim de öncelikli davamız Galatasaray"ımızdır...
    Bugüne kadar tribünümüzde hiç ama hiç bir zaman siyasi görüşler doğrultusunda davranılmadı.

    Toki Başkanı Erdoğan Bayraktar"ın konuşması yenilir yutulur ve hazmedebilir gibi değildir. Kendisinin bu tavrını asla kabul edemeyiz ve ciddi olarak da kınıyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde bir açılış esnasında böyle bir konuşma yapıldığını zannetmiyorum.
    Ancak bu konuşma protestonun hemen ardından yapılan bir konuşmadır ve ne olursa olsun çok da yanlıştır.
    Bütün bunlar olduğunda şuan itibarıyla yine aynı şeyi söylüyorum; Toki başkanı çok anlamsız ve yanlış bir açıklama yapmasına rağmen tüm şartlar göz önüne alındığında sadece bu maçlık tüm görüşlerimizi bir kenara bırakıp misafirperver davranıp alkışlayabilir veya en azından sessiz kalarak tepkimizi gösterebilirdik.
    Bu olaylar bizlere yakışmadı. Çünkü tüm dünya bu açılışa odaklıydı. Açıkçası hepimiz sınıfta kaldık.
    Bu durumu fırsat bilen insanların forumda nasıl yazılara imza attıklarını görüyorum. Hani derler ya "internet çıktı mertlik bozuldu" diye...
    Siyaset Galatasaray"a fayda verirse alırız, eleştiri hakaret gelirse dimdik karşısında dururuz.
    Herkes bu konuya nasıl yaklaştığını kendi içerisinde mahkemesini yapsın. Herkesi vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum.

    Ben bütün Galatasaraylıların daha makul siyasetten uzak ve renk aşkıyla konuya yaklaşmalarını umut ediyor saygılarımı sunuyorum.

    Oğuz ALTAY
    ultrAslan Genel Koordinatörü




    UltraAslan: Sınıfta kaldık! Yorumları