Roger Federer bildiğimiz gibi başladı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-17-2011 (08:12)   Son Mesaj: 01-17-2011 (08:12)    Cevap: 0    Gösterim: 500  

    01-17-2011

    Roger Federer bildiğimiz gibi başladı

    Roger Federer bildiğimiz gibi başladı
    Teniste sezonun ilk Grand Slam'i Avustralya Açık'ta son şampiyon Roger Federer de korta çıktı. Tecrübeli tenisçi Slovak raket Lukas Lacko karşısında zorlanmadı...

    2010 Avustralya Açık şampiyonu Roger Federer, bu yılki yürüyüşüne de güçlü adımlarla başladı.

    Slovak raket Lukas Lacko önünde çok rahat gözüken İsviçreli tenisçi adını kolayca 2.tura yazdırırken, başarılı oyunuyla da göz doldurdu.

    16 Grand Slam şampiyonu gelecek turda, Gilles Simon veya Lu Yen-Hsun ile karşılaşacak.

    DAVYDENKO SÜRPRİZİ

    Avustralya Açık, yine büyük bir sürprizle başladı. Geçen yılın çeyrek finalisti Nikolay Davydenko, Florian Mayer'e mağlup olarak elendi...

    Geçen yıl bu turnuvaya gizli favori olarak gelen ancak şampiyon Roger Federer'e çeyrek finalde elenen Nikolay Davydenko'nun vedası bu yıl çok daha erken oldu.

    Alman tenisçi Florian Mayer karşısında varlık gösteremeyen Rus raket, 6-3 / 4-6 / 7-6 ve 6-4'lük setlerle turnuvanın dışında kaldı.

    Florian Mayer ise Kei Nishikori'nin rakibi oldu.

    SHARAPOVA VE WOZNIACKİ KAYIPSIZ

    Zaman zaman sürpriz sonuçlara imza atabilen Gisela Dulko karşısında ilk sette 1 servis kırıp, seti 6-3 kazanan dünyanın 1 numarası, ikinci sete de servis kırarak başladı.

    Yine de ilerleyen oyunlarda Arjantinli Dulko, Wozniacki'nin hızını keserek skoru 4-4'e getirmeyi başardı. Fakat 9. oyun kendisinin sonu oldu. Servis kıran Danimarkalı tenisçi, 2.tura yükselirken, Dulko yaptığı 38 basit hatayla bir anlamda rakibinin işini kolaylaştırmış oldu.

    Rod Laver Arena'da başlayan Avustralya Açık'ta maçını ilk bitiren seribaşı raket Maria Sharapova oldu.

    2008 Avustralya Açık şampiyonu, Taylandlı Tamarine Tanasugarn'ı 6-1 ve 6-3'le geçerek ilk tur maçını kayıpsız atlattı.


    AVUSTRALYA AÇIK'LA İLGİLİ TÜM DETAYLAR TENİSHABER.COM'da






    Roger Federer bildiğimiz gibi başladı Yorumları