Necati: Fener beni 3 kez istedi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-17-2011 (08:13)   Son Mesaj: 01-17-2011 (08:13)    Cevap: 0    Gösterim: 389  

    01-17-2011

    Necati: Fener beni 3 kez istedi

    Necati: Fener beni 3 kez istedi
    Antalyaspor'da yeniden doğan Necati Ateş, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan çok transfer teklifi aldığını belirterek teklifler olsa da ben burada mutluyum dedi

    Deniz Derinsu'nun haberi
    Galatasaray'ın ayrılmasının ardından, her transfer döneminde büyük takımlarla adı anılan Antalyasporlu Necati Ateş, konuştu. Henüz 31 yaşında olduğunu, vücudu el veriği sürece 40 yaşına kadar futbol oynamak istediğini ifade eden Necati, "Her transfer döneminde tekliflere açığım. Çünkü profesyonelim. Ancak Antalya'da da çok mutlu bir hayatım var" dedi. İşte Necati Ateş'in samimi açıklamaları: "Fenerbahçe beni bugüne kadar 3 kez istedi. Özellikle geçen sezon iş ciddi gözüküyordu ama nedense beni sürekli beklettiler. Yönetici İlhan Ekşioğlu devamlı 'Bekle' dedi ama bu bir yere kadar olurdu. Ben de bir süre sonra Antalyaspor ile sözleşme yeniledim."

    AYDIN'I VERMEYİNCE OLMADI

    "Bu sene Hagi beni çok istedi. Onunla anlaşıp, topun yönetimlerde olduğunu söyledim. Galatasaray para vermek istemedi. Antalyaspor Ali Turan ve Serdar'ı istedi. Serdar gelmek istemeyince Antalya bu sefer Aydın'ı istedi. Onu da Galatasaray vermeyince kulübüm doğal olarak para talebinde bulundu. Galatasaray da buna yanaşmayınca transfer olmadı. Bildiğim kadar da Hagi bu duruma çok üzüldü."

    Kıstas Mesut olmamalı

    "Transfer dönemlerinde sürekli Necati Ateş adı geçiyor. Bunun nedeni ne? Bu ben çok iyi olduğum için değil bence futbolcu yetişmediği için. Türk futbolu Mesut'u kaybetti diye herkes sürekli gurbetçilerin peşinde. Oysa elimizin altında onlarca değer var. Bunları görmek lazım."

    Kimsenin alacağı yok!

    "Bana sürekli teklif gelse de Antalyaspor'da çok mutluyum. Çok profesyonel bir kulüp. Kimsenin alacağı yok. Transfer politikasına bakın, kontenjanımız var ama yabancı olsun diye yabancı alınmıyor. Aksine eksikler gideriliyor. Örneğin ara transferde gelen Mehmet Yılmaz, Ali Turan ve İbrahim Dağaşan takımın eksik olan yerlerini doldurdular. Yabancılarımızın neredeyse hepsi milli. Hocamızın kalitesine kimse bir şey diyemez. Antalyaspor adım adım büyüyen ve çok iyi yönetilen bir kulüp. Kim giderse gitsin yeri profesyonelce dolduruluyor."




    Necati: Fener beni 3 kez istedi Yorumları