Orduspor'dan Başbakan'a destek!   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-16-2011 (19:09)   Son Mesaj: 01-16-2011 (19:09)    Cevap: 0    Gösterim: 470  

    01-16-2011

    Orduspor'dan Başbakan'a destek!

    Orduspor'dan Başbakan'a destek!
    Orduspor Başkanı Dr. Nedim Türkmen, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın TT Arena Stadyumu'nda protesto edilmesini kınadı..

    Türk sporuna büyük katkılarda bulunan Sn. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a TT Arena Stadyumu'nda yapılan çirkin gösteri ve tezahüratları kınıyoruz. Türk sporuna ve taraftarına yakışmayacak bir biçimde sergilenen bu davranışlar Türkiye Cumhuriyeti'nin Başbakanı'na yapılması büyük bir ayıp ve hatadır. Bu çirkin davranışların sergilenmesnin ardından stadyumu terkeden protokolü bu davranışlarından dolayı destekliyoruz.
    Spor ile siyaseti birbirinden uzak tutmak gerekir. Sn. Başbakan stadyuma bir siyasi aktivite için değil bir spor stadyumunun açılışı ve bir spor organizasyonunu izlemek amaçlı o stadyumda yer almıştır. Bu stadyumun açılmasında büyük bir fedakarlık gösteren bir devlet yöneticisine bu hareketlerin yapılması yanlış olduğu kadar vefa sorunudur. Siyaset ile sporu ayrı tutmak gerekmektedir.

    Orduspor Kulübü olarak bu tutum ve davranışları asla desteklemeyeceğimiz gibi isim gözetmeksizin bir devlet erkanına bu tip hareketlerin yapılmasını uygun bulmuyoruz.

    Dr. Nedim TÜRKMEN
    ORDUSPOR KULÜBÜ BAŞKANI






    Orduspor'dan Başbakan'a destek! Yorumları