Gaziantepspor'un kampı sona erdi   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-16-2011 (15:09)   Son Mesaj: 01-16-2011 (15:09)    Cevap: 0    Gösterim: 402  

    01-16-2011

    Gaziantepspor'un kampı sona erdi

    Gaziantepspor'un kampı sona erdi
    İkinci yarı hazırlıklarını sürdüren Gaziantepspor Antalya kampı sona erdi. 1 Ocak'tan beri Antalya'da kamp yapan kırmızı-siyahlılar, 2 hafta süren kampın ardından izne ayrıldı.

    Oyuncularına 2 gün izin veren teknik direktör Tolunay Kafkas, takımını 18 Ocak'ta Gaziantep Celal Doğan Tesisleri'nde toplayacak. Kamp sürecinde 2 hazırlık maçı ve 1 resmi maç oynayan Güneydoğu temsilcisi, oynadığı bu karşılaşmalarda 1 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Kırmızı-siyahlılar FC İngolstadt 04 takımı ile 0-0, Kartalspor ile 1-1 berabere kaldı. Ziraat Türkiye Kupası maçında ise deplasmanda Denizlispor'u son dakikada attığı golle 1-0 yenmeyi başardı.
    Gaziantepspor, forvet Beto'yu Bucaspor'a kiralarken, Lokomotif Moskova'da forma giyen Wagner Ferrara Dos Santos'u kadrosuna kattı. Teknik ekibe de takviye yapan Gaziantepspor, Tolunay Kafkas'ın yardımcılığına Gökhan Geylani'yi getirdi.

    Geçen sezonun başarılı kalecisi Mahmut Bezgin ise kampı izinsiz terk ederek Gaziantep'e döndü. Genç kalecinin A2 takımında antrenmanlara çıkmasına karar verildi.

    Kampı değerlendiren teknik direktör Tolunay Kafkas ise ligin ikinci yarasında bambaşka bir Gaziantepspor izlettireceklerini söyledi.

    Orta alana transfer ettikleri Wagner Ferreira Dos Santos ile daha da güçlendiklerini ifade eden Kafkas, ikinci yarıda daha fazla hücum ağırlıklı bir oyun ortaya koyan takım olmak istediklerini belirtti.

    Kamptaki çalışmaların iyi geçtiğini, kamptan memnun olduğunu kaydeden Kafkas, ''Yeni transferimizle daha da güçlendik. Kampta ciddi bir sakatlık olayı olmadı. Bizi en çok sevindiren bu. Umuyorum daha iyi şeyler yaparız. İkinci yarıda daha fazla hücum ağırlıklı bir oyun oynamak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

    Kafkas, lig sonunda ilk 5 içinde yer almak istediklerini sözlerine ekledi.




    Gaziantepspor'un kampı sona erdi Yorumları