Kasımpaşa'nın çeyrek final gururu   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-16-2011 (13:13)   Son Mesaj: 01-16-2011 (13:13)    Cevap: 0    Gösterim: 463  

    01-16-2011

    Kasımpaşa'nın çeyrek final gururu

    Kasımpaşa'nın çeyrek final gururu
    Ziraat Türkiye Kupası (D) Grubu 4. hafta maçında deplasmanda Karşıyaka'yı 1-0 yenerek gruptan çıkmayı garantileyen Kasımpaşa, tarihinde ilk kez çeyrek finale yükselmenin sevincini yaşıyor.

    Lacivert-beyazlı kulübün futbol şube sorumlusu Mehmet Süha Sidal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''Kasımpaşa tarihinde ilk kez kupada çeyrek finale çıkmanın gururunu yaşıyoruz. Kupada yolumuza galibiyetlerle devam ediyoruz. Bu da bize ayrıca gurur veriyor. Kupada ilerleyebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz'' dedi.
    Dünkü maçta tribünlerde sadece takımını destekleyen ve en ufak kötü tezahürat yapmayan Karşıyaka taraftarına teşekkür eden Sidal, ''Fair play çerçevesinde davrandılar. Kendilerini kutluyorum ve ligde başarılar diliyorum'' diye konuştu.

    Bu arada, Şilili stoper Juan Robledo ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Kasımpaşa'da transfer çalışmalarının sürdüğü bildirildi.




    Kasımpaşa'nın çeyrek final gururu Yorumları