Simao: Parayı değil, Beşiktaş'ı seçtim   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-16-2011 (10:13)   Son Mesaj: 01-16-2011 (10:13)    Cevap: 0    Gösterim: 485  

    01-16-2011

    Simao: Parayı değil, Beşiktaş'ı seçtim

    Simao: Parayı değil, Beşiktaş'ı seçtim
    Beşiktaş'ın İspanya'nın Atletico Madrid takımından transfer ettiği Simao Sabrosa, Siyah-Beyazlı takımın taraftarına, tesislerin ve ekip içindeki arkadaşlık ortamına övgüde bulundu.

    Temel Yirmibeşoğlu'nun haberi
    Record'a konuşan Portekizli yıldıza, Portekiz spor gazetesi 3 tam sayfa ayırdı.

    Beşiktaş'a şampiyonluk yaşamak için geldiğini vurgulayan Simao Sabrosa, "Beklediğimden daha iyi bir takıma geldim. Beşiktaş'a para için transfer olduğumu düşünüyorlar; ancak bu, benim için ilk sırada gelen bir şey değildi. Beşiktaş'ın bana sunduğu proje çok cazipti. Bunu para olarak kastetmiyorum. Benim önüme getirilen proje çok parlak ve yeni kapılar açacak bir projeydi. Para için olsaydı Beşiktaş'a gelmezdim." ifadelerini kullandı. İspanyol temsilcisi Atletico Madrid'e giderken 'kendine yazık ediyor' dediklerini hatırlatan Simao şöyle devam etti: "Atletico ile de çok önemli başarılara imza attım. 3 büyük kupa kaldırdım. Beşiktaş da bana yeni kapılar açacak ve başarılar getirecek. Para için olsa Beşiktaş'a gelmezdim."

    'BEŞİKTAŞ'IN ORGANİZE BİR TARAFTARI VAR'

    Beşiktaş'la sadece iki haftadır çalışmalara katıldığına değinen tecrübeli oyuncu, ilk izlenimlerini ise şöyle aktardı: "Beşiktaş'ın çok güzel ve organize taraftarı var. Takımın çalışma ortamı ve tesisler tek kelimeyle mükemmel. Futbolcuların çalışmaları için her şey düşünülmüş. Maça hazır hale gelmeleri için rahat bir ortam oluşturulmuş." Türkiye'ye gelmeden önce Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın isimlerini bildiğini ancak Beşiktaş'ın bu kadar düzenli ve organize olabileceğini tahmin edemediğine dikkat çeken deneyimli isim, "Çalışma alanları çok güzel. Yemek uzmanından tutun da sizin için her türlü detay düşünülmüş. En dikkat çekici durum ise takım içindeki ilişkilerin düzgün olması." şeklinde konuştu.

    Portekiz'de futbolculara 30'una gelince yaşlı gözüyle bakıldığını anlatan Simao, "Ben 39-40 yaşına kadar oynamak istiyorum. Futbolu bırakırsam Portekiz'de bırakmak istiyorum. Hangi takım olacağını bilemem ama en son Benfica beni istemişti. Benfica'da başkanla, yönetimle, herkesle aram çok iyi. Gelebilecek durumda olmama rağmen bir teklif gelmedi." değerlendirmesinde bulundu. Dünyanın önemli yıldızlarıyla beraber oynadığını, bunların en iyilerinin Messi ve Cristiano Ronaldo olduğuna işaret eden Simao, "Barcelona mı, Real Madrid mi?" sorusuna, "İkisi birden." cevabını verdi. Başarılı oyuncu, İstanbul'u çok sevdiğini de sözlerine ekledi.

    ZAMAN




    Simao: Parayı değil, Beşiktaş'ı seçtim Yorumları