'Salon sporunu geliştirmek istiyoruz'   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-16-2011 (10:11)   Son Mesaj: 01-16-2011 (10:11)    Cevap: 0    Gösterim: 507  

    01-16-2011

    'Salon sporunu geliştirmek istiyoruz'

    'Salon sporunu geliştirmek istiyoruz'
    İstanbul şampiyonu olan Bağcılarspor U17 yaşaltı takımıyla bir araya gelen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, futbolcuları tebrik etti.

    Aynı zamanda birer öğrenci olan genç futbolculara eğitimlerini aksatmamaları tavsiyesinde bulunan Çağırıcı, Bağcılar"da salon sporunu yaygınlaştırmak istediklerini söyledi.
    Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İstanbul şampiyonu olan Bağcılarspor U17 yaşaltı takımını tebrik etti. Halk Sarayı"nda sporcularla bir araya gelen Başkan Çağırıcı, Taksimspor genç takımını yenerek İstanbul şampiyonu olan genç futbolcuları tebrik etti. Bir dönem kendisinin de Mahmutbeyspor Kulübü"nde futbol oynadığını söyleyen Başkan Çağırıcı, aynı zamanda öğrenci olan futbolculara, eğitimlerini ihmal etmemeleri tavsiyesinde bulundu. Bağcılar Belediyesi olarak spora ve sporculara destek verdiklerini belirten Çağırıcı, okullara da spor salonları yaptıklarını söyledi. Bu yıl 3 okula daha spor salonu yapmayı planladıklarını ifade eden Çağırıcı, amaçlarının Bağcılar"da salon sporlarını yaygınlaştırmak olduğunu söyledi.




    'Salon sporunu geliştirmek istiyoruz' Yorumları