Hıncal Uluç, Galatasaray'ı bıraktı   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-16-2011 (06:20)   Son Mesaj: 01-16-2011 (06:20)    Cevap: 0    Gösterim: 519  

    01-16-2011

    Hıncal Uluç, Galatasaray'ı bıraktı

    Hıncal Uluç, Galatasaray'ı bıraktı
    Ünlü yorumcu, "Beypazarı Şekerspor'un attığı gole sevinince artık Galatasaraylı olmadığımı anladım" diyerek takımını bıraktı.

    Sabah ve Fotomaç gazetesi yazarı Hıncal Uluç, Galatasaray taraftarlığını dondurduğunu açıkladı. Uluç, köşesinden "Ben artık Galatasaraylı değilim" diye yazdı.

    Uluç yazısında şunları dile getirdi: "Ali Sami Yen'de tarihi veda günüydü. Gitmem gerekirdi. İçimden gelmedi. Adnan Polat ve Adnan Sezgin adları ile aynı çatı altında olmak içimden gelmedi. Maç 0-0 giderken, Beypazarı Şekerspor bir gol attı. Kendimi sevinçle ayakta buldum. Galatasaray'ın yediği gol hoşuma gitmişti. İçimden artık yenilmesi geliyordu. Oğlum Hıncal, sen artık Galatasaraylı değilsin."
    Adnanspor'a hayırlı olsun
    Kendisini artık Galatasaraylı olarak hissetmediğini belirten Uluç, "Efsane Ali Sami Yen'de tarihe geçecek son golü, Fener'in "Çöpçüler alsın" diye kapıya koyduğu birinin atarak tarihe geçmesindeki ironiye daha da üzüldüm" dedi.

    Uluç, "Türk Telekom Arena (Yeni Ali Sami Yen değil), Adnanspor'a ve Adnansporlular'a hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.




    Hıncal Uluç, Galatasaray'ı bıraktı Yorumları