De Boer: Kilit oyuncu Arda'ydı   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-16-2011 (01:11)   Son Mesaj: 01-16-2011 (01:11)    Cevap: 0    Gösterim: 442  

    01-16-2011

    De Boer: Kilit oyuncu Arda'ydı

    De Boer: Kilit oyuncu Arda'ydı
    Türk Telekom Arena'nın açılışında Galatasaray'la karşılaşan Ajax takımının teknik direktörü Frank De Boer, sarı-kırmızılı takımla güzel bir atmosferde maç yaptıklarını söyledi.

    Hollandalı çalıştırıcı, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, ''Galatasaray'la çok güzel bir statta ve atmosferde karşılaştık. Galatasaray taraftarına yabancı değilim. Coşkularından hiçbir şey kaybetmemişler'' dedi.
    Türk Telekom Arena için, ''Süper bir stat olduğunu düşünüyorum'' ifadesini kullanan De Boer, ''Taraftar desteğiyle burada çok başarılı olunabilir. Galatasaray umarım burada iyi işler yapar'' diye konuştu.

    Frank De Boer, bugün kadroda yer almayan, adı Galatasaray'la geçen forvet oyucuları El Hamdaoui'nin durumunun sorulması üzerine, transfer söylentilerinin doğru olmadığını, oyuncunun sakatlığı nedeniyle kadroda bulunmadığını bildirdi.


    -''KİLİT OYUNCU ARDA'YDI''-


    De Boer, Galatasaray'a baktığında kilit oyuncu olarak Arda'yı gördüğünü söyledi.

    Arda için, ''Geleceği parlak iyi bir oyuncu'' ifadesini kullanan Hollandalı çalıştırıcı, ''Çok kaliteli bir oyuncu ve genç yaşına rağmen takımının kaptanı. Bu da ona olan güveni gösteriyor'' şeklinde konuştu.




    De Boer: Kilit oyuncu Arda'ydı Yorumları