TT Arena'ya muhteşem açılış /   Konuyu açan: Dostane   İlk Mesaj: 01-15-2011 (21:12)   Son Mesaj: 01-15-2011 (21:12)    Cevap: 0    Gösterim: 2194  

    01-15-2011

    TT Arena'ya muhteşem açılış /

    TT Arena'ya muhteşem açılış /
    Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena artık Galatasaray'ın ve Türk futbolunun hizmetine girdi.

    Galatasaray'ın yeni stadı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'nın, açılış töreninde müthiş görüntülere sahne oldu.

    Kenan Doğulu konseri ile birlikte başlayan görsel şölen Galatasaray'ın yeni stadı Arena'nın Aslan Adam figüri ile buluşması gösterisiyle devam etti.
    Ortasahanın tam ortasına kurulan dev müthiş görüntüler sunulan Arena'da 80 kişilik dans grubu harika bir kareografi ile tarafları coşturdu.

    TARAFTAR AKIN ETTİ
    Galatasaray'ın yeni mabedi muhteşem bir törenle kapılarını açıyor. Sarı-Kırmızılı taraftarlar yeni statlarını tıklım tıklım doldurdu.

    TAM BİR MİMARİ ŞAHESER
    Cimbom"un 2. yarıdan itibaren maçlarını oynayacağı Türk Telekom Arena"nın resmi açılışı yapılıyor. Açılışta G.Saray ile Hollanda"nın Ajax takımı saat 20.45"te özel maçta karşı karşıya gelecek.

    TÜRK TELEKOM ARENA
    -Statta toplam 3 bin 500 araç kapasiteli otopark bulunuyor.
    -Özel VIP girişleri, yeme içme hizmetlerinin dahil olduğu VIP salonları, loca-VIP koltuklara özel olarak ayrılmış stat içi otopark alanları, özel giriş yolları gibi birçok özel hizmet sunuluyor.
    -Toplam 157 loca ve 4 bin 845 adet VIP koltuk yer alıyor.
    -Türk Telekom Arena'nın hemen yanında bulunan metro saatte 20 bin taşıma kapasitesi ile şehir merkezinden stadyuma ulaşım imkanını da en kısa ve hızlı şekilde sağlamış olacak.
    -Stat 69 metrekare büyüklüğündeki digital skorboarda sahip.
    -Çim saha ölçüleri: 68x105 metre.
    -Statta 193 kişi kapasiteli basın tribünü bulunuyor. Ayrıca 150 kişilik basın çalışma salonu ile birlikte basın tribünü her türlü teknolojik donanıma sahip.

    -Naklen yayın kamera yerlerine Türkiye'de ilk defa yapılan sabit kablolama gerçekleştirildi.




    TT Arena'ya muhteşem açılış /

    TT Arena'ya muhteşem açılış /

    TT Arena'ya muhteşem açılış /

    TT Arena'ya muhteşem açılış /

    TT Arena'ya muhteşem açılış /

    TT Arena'ya muhteşem açılış /





    TT Arena'ya muhteşem açılış / Yorumları