The Sun'dan Bursaspor-Miller iddiası   Konuyu açan: alptraum   İlk Mesaj: 01-15-2011 (18:09)   Son Mesaj: 01-15-2011 (18:09)    Cevap: 0    Gösterim: 430  

    01-15-2011

    The Sun'dan Bursaspor-Miller iddiası

    The Sun'dan Bursaspor-Miller iddiası
    İngiliz The Sun gazetesi, İskoç ekibi Glasgow Rangers'ta forma giyen Kenny Miller'ın Bursaspor ile transfer görüşmesi yapmaya hazırlandığını yazdı.

    İskoç kulübün, Bursaspor'un Miller ile ilgilendiğini doğruladığını kaydeden gazete, 31 yaşındaki futbolcunun yeşil-beyazlı takımla görüşmelere yarın başlayacağını ve bugün Hamilton ile ligde yapılacak maçta son kez Rangers formasını giyebileceğini iddia etti.
    Bursaspor'un 2,5 yıllık sözleşme teklif etmeye hazırlandığını belirten İngiliz gazetesi, transferin 7,5 milyon sterline malolacağını kaydetti.

    Gazete, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın transferle ilgili, ''Kenny Miller'ın kalitesini hepimiz biliyoruz. Anlaşma yapmak istediğimiz tarzda bir oyuncu. Onun gibi sadece gol atan değil takıma katkı sağlayan bir futbolcuya ihtiyacımız var. Transferin en kısa zamanda olmasını istiyoruz'' dediğini aktardı.

    Haberde, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcuyla Birmingham City ve Fiorentina takımlarının da ilgilendiği belirtildi.

    51 kez İskoçya Milli Takımı'nın formasını giyen Miller, daha önce Hibernian, Stenhousemuir, Wolverhampton Wanderers, Celtic ve Derby County takımlarında oynadı.




    The Sun'dan Bursaspor-Miller iddiası Yorumları